STEAUA. Reghe a mai renunţat la un mijlocaş! Va evolua în liga a 2-a

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
22/07/2016, 16:10
STEAUA. Reghe a mai renunţat la un mijlocaş! Va evolua în liga a 2-a

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie în ceea ce priveşte lotul de jucători pe care se va baza în sezonul 2016-2017, iar tehnicianul formaţiei “roş-albastre” a hotărît să mai renunţe la un jucător de atac.

STEAUA. Deşi în această vară au renunţat la Marica, Tade, Chipciu, Gebhart şi Bawab, fotbalişti cu profil ofensiv, oficialii vicecampioanei României au hotărît să-l împrumute pe Cristian Onţel la Academica Clinceni, în liga a 2-a.

STEAUA. Reghe are în acest moment doar două variante pentru atac: Bojan Golubovic şi Alexandru Tudorie, iar tehnicianul Stelei a ajuns la concluzia că Onţel ar trebui să joace mai mult, iar la formaţia “roş-albastră” nu avea şanse.

STEAUA. Fotbalistul în vîrstă de 18 ani a ajuns la Steaua în 2010, de la Sport Team, după Cupa Hagi-Danone, iar Mirel Rădoi, fostul antrenor al vicecampioanei chiar i-a dat şanse lui Onţel să joace în cîteva meciuri.

100.000 de euro este cota lui Onţel, conform transfermarkt.com

4 meciuri a jucat Onţel pentru Steaua, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×