STEAUA. Reghe a mai renunţat la un fotbalist! A semnat cu o altă echipă din Liga 1

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 00:05
STEAUA. Reghe a mai renunţat la un fotbalist! A semnat cu o altă echipă din Liga 1

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf este decis să păstreze în lot doar jucătorii de care are nevoie. Ultima victimă a tehnicianului vicecampioanei României este Cătălin Ştefănescu. Mijlocaşul în vîrstă de 21 de ani a fost împrumutat pentru un sezon la Poli Iaşi.

STEAUA. Ştefănescu a venit la gruparea roş-albastră la sfîrşitul anului trecut, însă, imediat, a fost împrumutat pînă în această vară la FC Voluntari.

STEAUA. Mijlocaşul s-a remarcat la Ceahlăul Piatra Neamţ, însă nu a apucat să bifeze nici un minut pentru trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Ştefănescu va reveni la Steaua după terminarea sezonului.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×