STEAUA. Mesaj pentru Tănase: “Stai cu picioarele pe pămînt!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
13/08/2016, 00:08
STEAUA. Mesaj pentru Tănase: “Stai cu picioarele pe pămînt!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a analizat prestaţia lui Florin Tănase, jucătorul transferat în urmă cu şapte zile de la Viitorul reuşind să marcheze la debut.

STEAUA. Tehnicianul campioanei a avut un mesaj special pentru noul şeptar al vicecampioanei şi a anunţat că transferul lui Boldrin este un cîştig pentru Steaua, chiar dacă pe postul mijlocaşului de 27 de ani este o concurenţă acerbă.

“Au intrat 3 titulari, era normal ca jocul să se schimbe. Eu am vrut să pregătesc următorul meci prin introducerea lor. Am făcut un pas important să rămînem pe primul loc. Lucrul acesta contează foarte mult pentru noi. 

Sînt mulţumit de joc, am pregătit bine meciul cu City. Sper să facem un joc bun şi să avem parte de un rezultat pozitiv. Fiecare partidă este foarte importantă pentru noi, fotbaliştii ştiu asta. Sper ca pînă la iarnă să avem un avans considerabil faţă de urmăritoare. 

Vom vedea ce o să se întîmple cu Amorim. Boldrin este un jucător foarte bun, poate să joace pe mai multe poziţii. Avem nevoie de fotbalişti care să aducă un plus de calitate. 

E primul meci pentru Florin Tănase, ma bucur pentru el, dar trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt. Avem un lot foarte bun, îmi doresc ca toţi fotbaliştii mei să fie sănătoşi”, a declarat Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×