STEAUA. Mesaj pentru Tănase: "Stai cu picioarele pe pămînt!"

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a analizat prestaţia lui Florin Tănase, jucătorul transferat în urmă cu şapte zile de la Viitorul reuşind să marcheze la debut.

STEAUA. Tehnicianul campioanei a avut un mesaj special pentru noul şeptar al vicecampioanei şi a anunţat că transferul lui Boldrin este un cîştig pentru Steaua, chiar dacă pe postul mijlocaşului de 27 de ani este o concurenţă acerbă.

"Au intrat 3 titulari, era normal ca jocul să se schimbe. Eu am vrut să pregătesc următorul meci prin introducerea lor. Am făcut un pas important să rămînem pe primul loc. Lucrul acesta contează foarte mult pentru noi. 

Sînt mulţumit de joc, am pregătit bine meciul cu City. Sper să facem un joc bun şi să avem parte de un rezultat pozitiv. Fiecare partidă este foarte importantă pentru noi, fotbaliştii ştiu asta. Sper ca pînă la iarnă să avem un avans considerabil faţă de urmăritoare. 

Vom vedea ce o să se întîmple cu Amorim. Boldrin este un jucător foarte bun, poate să joace pe mai multe poziţii. Avem nevoie de fotbalişti care să aducă un plus de calitate. 

E primul meci pentru Florin Tănase, ma bucur pentru el, dar trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt. Avem un lot foarte bun, îmi doresc ca toţi fotbaliştii mei să fie sănătoşi", a declarat Reghecampf.