STEAUA. Reghe îl laudă pe Mitrea! Ce spune de noua achiziţie

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
30/07/2016, 11:48
STEAUA. Reghe îl laudă pe Mitrea! Ce spune de noua achiziţie

STEAUA. Tehnicianul “roş-albaştrilor”, Laurenţiu Reghecampf, se declară mulţumit de noua achiziţie a echipei, Bogdan Mitrea.

“Mitrea este un jucător pe care ni l-am dorit. Mă bucur că a ajuns la echipă, sper să se rezolve cît mai repede cu actele ca să joace, să ajute echipa. A făcut un prim cantonament cu echipa lui de club, sperăm să fie bine. Cred că avem timp să recuperăm pînă la următorul meci.

Dacă trecem de Sparta ne dorim să facem o echipă cît mai bună, să poată cîştiga campionatul. Cred că am schimbat foarte multe, am adus jucători care vor să cîştige trofee, sînt dornici .

Aveam nevoie de asta, de o echimbare, să schimbăm puţin rîndurile. Aveam foarte mulţi jucători de foarte mulţi ani la Steaua şi era normal să facă pasul la alte echipe. Eu cred că tot ce vom face o vom face pentru a cîştiga trofee, să ne îndeplinim obiectivele, de asta vrem să aducem jucători buni care să ne ajute”, a declarat Reghecampf.

Bogdan Mitrea acoperă golul lăsat de Fernando Varela, transferat de PAOK Salonic pentru 1,1 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Astra Giurgiu ia măsuri după ce Denis Alibec a fost eliminat. “Lipsă totală de responsabilitate!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×