STEAUA. Reghecampf anunţă o nouă plecare: “Să vină cu OFERTA”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
19/07/2016, 00:01
STEAUA. Reghecampf anunţă o nouă plecare: “Să vină cu OFERTA”

Laurenţiu Reghecampf a vorbit la un post de televiziune şi despre posibilitatea ca Hamroun să plece de la Steaua, însă a afirmat că pînă la această oră nu a venit pe adresa Stelei o ofertă de nerefuzat pentru jucătorul algerian.

“Dacă vom avea oferte de nerefuzat va pleca şi Hamroun, dar pentru el nu a fost o asemenea ofertă. Am discutat şi cu patronul pe tema asta. Eu nu o să ţin la Steaua jucătorii dacă nu vor să mai stea la noi. Nu o să fac eu pe poliţistul la echipă.

Nu am chef să vină să spună că îl doare spatele, piciorul sau nu mai ştiu eu ce şi să trag de el să se antreneze. Nu vreau să îmi reproşeze că nu au plecat de la Steaua că nu mai ştiu eu din ce motiv”, a spus Reghe.

Reacţia tehnicianului Stelei vine după ce Hamroun anunţase că se gîndeşte la plecare după meciul din Cupa Ligii contra Concordiei – detalii aici

 

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×