STEAUA. “Reghe a procedat corect. Hamroun trebuia reprimit!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
31/07/2016, 15:31
STEAUA. “Reghe a procedat corect. Hamroun trebuia reprimit!”

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Emeric Ienei, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Laurenţiu Reghecampf a procedat corect atunci cînd a decis să-l reprimească la echipă pe Hamroun.

Hamroun a greşit, iar lucrul acesta îl ştie toată lumea. Însă pînă la urmă eu îl înţeleg perfect pe Reghe. El are un obectiv de îndeplinit, iar eliminarea lui Sparta Praga este pe primul loc.. Aşa că el are nevoie la echipă de cei mai buni jucători.

Dacă o să reuşească să elimine Sparta, atunci eu pot să vă spun încă de pe acum că Reghe a făcut minuni la Steaua. Nu uitaţi că i-a plecat deja doi dintre cei mai buni jucători din echipă, Varela şi Chipciu”, a spus Ienei.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×