Fotbal intern

Reghecampf şi Steaua au dat LOVITURA: “Cei mai buni!”

UPDATE 17:41 / “Noi am ajutat echipa naţională amînînd unele meciuri, sper să găsim înţelegere acum şi să jucăm pe terenuri bune. Noi am cerut amînarea acelor meciuri. Este un meci...
29.11.2013 | 16:36
Reghecampf si Steaua au dat LOVITURA Cei mai buni

UPDATE 17:41“Noi am ajutat echipa naţională amînînd unele meciuri, sper să găsim înţelegere acum şi să jucăm pe terenuri bune. Noi am cerut amînarea acelor meciuri. Este un meci important pentru ambele echipe. Duminică seara vor fi două, trei grade la ora meciului, ceea ce nu este deloc bine pentru copii, anumiţi fani. Unele echipe nu joacă într-un an de zile atîtea meciuri cîte are Steaua pînă acum. Vreau să cîştigăm campionatul şi în acest sezon, iar anul viitor să avem o prestaţie mult mai bună în grupele Ligii Campionilor. De la partida din Supercupă, la Petrolul au apărut jucători foarte buni, care s-au angrenat foarte bine în echipă. Am analizat foarte atent meciurile ploieştenilor, trebuie să tratăm partida foarte serios. Avem valoare, omogenitate, avem puterea să cîştigăm acest meci. Piovaccari este împrumutat de Sampdoria pînă la vară. Nu mă sperie programul pe care îl avem pe acest final de an. Vom trata serios fiecare partidă. Nu mă mai întrebaţi de Bourceanu, vom analiza după ultima etapă situaţia sa şi vom lua deciziile care se impun”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

“Mai sînt foarte multe meciuri, partida cu Petrolul nu este decisivă. Dacă vom cîştiga, şi eu cred asta, va fi foarte bine pentru Steaua. Dar, cu siguranţă, nu vom ucide campionatul. Astra este în spatele nostru, avem două meciuri cu ei în acest an. Steaua este o echipă care a meritat campionatul trecut, care a cîştigat Supercupa în faţa Petrolului, deci putem spune că sîntem favoriţi duminică”, a mai spus Reghecampf.

Pentru cîteva ore, Lareunţiu Reghecampf a făcut abstracţie de partidele pe care Steaua le va disputa pe finalul acestui an şi s-a relaxat la gala de decernare a premiilor VIP, una dintre cele mai vechi gale de profil din România. Tehnicianul grupării din Ghencea a venit însoţit la eveniment de soţia sa, Anamaria Prodan, iar cuplul a fost printre laureaţii serii. Astfel, Reghecampf a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului 2013, în timp ce consoarta sa a fost desemnată managerului sezonului.

De asemenea, Steaua a fost declarată echipa anului, asta datorită performanţelor realizate în ultimele luni, cum ar fi calificarea în grupele Ligii Campionilor şi cucerirea titlului de campioană în Liga I.

Anamaria Prodan, managerul anului!

“Sînt foarte mîndră de tot ceea ce am realizat. Faptul că am primit a doua oară un premiu de acest gen mă face să cred că am depăşit momentul acela penibil, conform căruia o femeie nu are ce căuta în lumea bărbaţilor, adică în fotbal. Acest premiu încununează muncă mea din 2013. Am demonstrat că îmi fac meseria cu profesionialism, seriozitate şi dăruire. Sînt mîndră de soţul meu, care a fost desemnat antrenorul anului. Sînt mîndră de familia mea şi le mulţumesc enorm că sînt alături de mine”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.