SPARTA PRAGA-STEAUA. Asta e echipa. Mare surpriză: 2 vîrfuri!

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 19:31
SPARTA PRAGA-STEAUA. Asta e echipa. Mare surpriză: 2 vîrfuri! GALERIE FOTO

SPARTA PRAGA-STEAUA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Laurenţiu Reghecampf s-a decis asupra primul 11:

STEAUA: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Stanciu, Pintilii, Achim Aganovic – Golubovic, Tudorie

Rezerve: Cojocaru – Simion, Sulley, Vîlceanu, Mihai, Dan Popescu, Popa.

SPARTA PRAGA: Bicik – Holek, Brabec, Kadlec – Zahustel, Dockal, Frydek, Cermak, Konate – Sural, Lafata

Rezerve: Costa, Fatai, Julis, Koubek, Marecek, Matejovskz, Mazuch

––––––––––––

SPARTA PRAGA-STEAUA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Laurenţiu Reghecampf şi-a conturat primul 11 pentru partida cu Sparta Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Veştile de la antrenamentul oficial al Stelei, de luni, au fost încurajatoare, iar Adi Popa şi Pintilii, care erau cu semne de întrebare din cauza unor probleme medicale, au rezistat la efort. Astfel, cei doi vor fi, cel mai probabil, titulari în partida din Cehia, care începe de la ora 21:00. Iată cum ar putea arăta Steaua la Praga:

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Pintilii, Achim – Popa, Stanciu, Aganovic – Golubovic.

––––––––––––––––––––––

SPARTA PRAGA-STEAUA. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Sparta Praga, din turul al treilea al Ligii Campionilor, partidă ce va avea loc marţi, de la ora 21:00, pe terenul cehilor.

SPARTA PRAGA-STEAUA. Antrenorul vicecampioanei României a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarei  din turul al treilea al Ligii Campionilor, dar speră ca fotbaliştii săi să producă surpriza. Reghecampf a anunţat că este posibil ca Pintilii, Bourceanu şi Adi Popa să stea pe banca de rezerve.

“Pentru noi este un meci foarte important. Am fost şi am urmărit echipa Sparta Praga la ultimul meci amical pe care l-au avut pe acest stadion, am urmărit şi parcursul lor de anul trecut în meciurile internaţionale. Au o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu jucători de valoare care pot face diferenţa în momentele cheie. Este clar că am venit aici să facem un meci bun şi să reuşim să obţinem un rezultat pozitiv. Au o echipă unită, organizată şi au jucători tehnici. Trebuie să fim foarte atenţi. Am mare încredere în lotul pe care îl avem la dispoziţie, dar mîine s-ar putea să îi vedeţi pe bancă pe Popa, Pintilii, Bourceanu. Au plecat jucători foarte buni şi trecem printr-o perioadă dificilă, dar eu am mare încredere. Avem jucători tineri, care pot creşte şi o să vedem cum se vor descurca în meciuri internaţionale, iar apoi o să tragem anumite concluzii.

Meciul cu Sparta a fost unul amical şi a fost foarte bun, dar ştiţi foarte bine că un meci amical nu seamană cu unul oficial. Este o echipă puternică, care se bazează pe forţa grupului. Au cîţiva jucători tehnici. Trebuie să fim foarte atenţi la faza de contraatac. Cred că am pregătit echipa destul de bine. Am urmărit toate meciurile lor internaţionale şi sînt foarte periculoşi la fazele fixe. Eu sper ca jucătorii noştri să fie pregătiţi pentru meci. În timpul unui meci se pot întîmpla foarte multe lucuri. Lucrurile nu îţi ies de multe ori aşa cum ţi-ai plănuit. Am lucrat fazele fixe, încercăm să fim mult mai atenţi. Avem jucători de talie, jucători care se pot descurca la astfel de faze.”

…despre Achim: “L-am adus pe Achim în faţa dumneavoastră pentru că este un jucător important. Acum trebuie să îşi cîştige locul în echipă. Este un jucător de la care avem aşteptări foarte mari şi este titular. Merită încrederea noastră.”

…despre Hamroun: “Situaţia este una foarte clară. Este exact ce a apărut pe site-ul oficial. Hamroun nu a venit la antrenamentul tactic cu echipa. A spus că are probleme personale şi trebuie să zboare la Paris şi am văzut că a plecat în alt loc – vezi mai multe detalii aici. Este problema lui. Noi nu am luat nici o decizie în ceea ce priveşte situaţia lui, doar că este suspendat pentru acest meci. Nu am apucat să vorbim cu antrenorul echipei că să vedem ce se va întîmpla. Nu putem să fim de acord cu astfel de ieşiri a unui jucător care se vrea cel mai important jucător. Nu mă interesează acest subiect în momentul de faţă. Este jucător profesionist şi cred că noi am fost mereu alături de el şi l-am ajutat în momente dificile, iar reacţia lui nu merită să fie comentată. Am avut o problemă cu Hamroun în primul cantonament din Slovenia atunci cînd ne-a transmis că vrea să plece de la echipă. Eu i-am spus că să se antreneze şi să vorbească cu patronul echipei, dar el nu s-a antrenat în ultima zi din Slovenia. Cînd o să ne întoarcem în România o să rezolvăm problema. Hamroun este în România şi se antrenează la Domneşti cu oamenii care au rămas în ţară – vezi mai multe detalii aici.

…despre Varela şi Alex Chipciu:Au fost doi jucători importanţi şi vreau să le urez baftă acolo unde vor juca. Nu o să fie uşor, dar asta este viaţa. Eu am încredere în jucătorii pe care îi am la dispoziţie.” 

…Adi Popa şi Pintilii: “Pintilii s-a antrenat normal. Nu l-am putut folosi în primul meci oficial. Nu a avut nici un fel de probleme săptămîna aceasta. Popa a avut nişte probleme şi sperăm să îl putem folosi în meciul cu Sparta – vezi mai multe detalii aici. O să vedem după antrenamentul din această seară.”

SPARTA PRAGA-STEAUA, MARŢI, ORA 21:00, LIVE VIDEO PE FANATIK.RO

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×