STEAUA. Vrea o echipă accesibilă în play-off! “Să avem ŞANSĂ!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
04/08/2016, 00:07
STEAUA. Vrea o echipă accesibilă în play-off! “Să avem ŞANSĂ!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf îşi felicită jucătorii pentru calificare şi speră ca în play-off să întîlnească o formaţie pe care să o poată elimina. Tehnicianul a precizat că Stanciu nu va pleca şi îşi doreşte ca problema cu marca “Steaua” să se rezolve cît mai rapid.

„Mă bucur pentru calificarea în play-off, sper să întîlnim o echipă accesibilă şi să ajungem în grupe. Acesta este obiectivul principal. Sper să jucăm cu o echipă pe care o putem elimina, să avem şansă. Sper ca Stanciu să rămînă la acest nivel.

Sînt mulţumit de toţi jucătorii. În apărare nu am făcut nici o greşeală. Stanciu rămîne, deocamdată, aici. Dar dacă va veni o ofertă bună pentru club, îl vom lăsa să plece. Avem nevoie de jucători care să facă faţă la nivelul pe care îl avem aici. Nu s-a pus niciodată probleme ca Budescu sau Keşeru să vină la Steaua. Am încredere în echipă, nu este o bucurie prea mare.

Mergem la hotel şi apoi ne pregătim pentru meciul cu Concordia, de sîmbătă. A existat concentrare, dorinţă foarte mare şi acest lucru trebuie lăudat. Le mulţumesc oamenilor care au fost la stadion. Sper să se rezolve şi problema cu marca. Acest scandal nu ajută pe nimeni”, a spus Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×