STEAUA. Regula U21 a ajuns la Tribunal şi CNCD!: “Plîngere pentru discriminare!”

Mirela Apostol   
in Dinamo
09/08/2016, 00:12
STEAUA. Regula U21 a ajuns la Tribunal şi CNCD!: “Plîngere pentru discriminare!”

STEAUA. UPDATE 08.08. Gigi Becali a confirmat declaraţiile lui Reghecampf şi a precizat că, în acest moment, sînt începute demersurile pentru ca regula U21 să fie scoasă.

“Ne vom îndrepta şi în Justiţie, la Tribunal, dar şi la CNCD! Trebuie să folosim orice portiţă pe care o avem pentru a desfiinţa această regulă”, a declarat Becali.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a criticat încă o dată FRF pentru regula impusă în acest nou sezon, care obligă cluburile la folosirea unui jucător under 21.

STEAUA. Tehnicianul vicecampioanei a declarat că această regulă este una discriminatorie, iar mai mulţi jucători vor face plîngeri către CNCD:

“Sînt foarte multi jucatori din campionatul romanesc care vor face o plîngere scrisă catre CNCD (n.r. Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării), pentru ca multi dintre ei se simt discriminati. Nu este normal. Jucăm fotbal, nu se poate ca cineva să îţi impună un jucător sub 21 de ani.

Încerc să rezolv şi această problemă cu Florin, îmi pare rău pentru el, dar asta este situaţia acum”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×