Fotbal intern

STEAUA. Proscrişii lui Gigi nu se agită. “SĂ NE CAUTE EI echipe”

STEAUA. Tade, Alcenat, Tahar şi Breeveld nu sînt disperaţi să îşi găsească alte echipe ţînînd cont că ei cîştigă la Steaua salarii între 10.000 şi 20.000 de euro pe lună....
21.01.2016 | 12:11
STEAUA Proscrisii lui Gigi nu se agita SA NE CAUTE EI echipe

STEAUA. Tade, Alcenat, Tahar şi Breeveld nu sînt disperaţi să îşi găsească alte echipe ţînînd cont că ei cîştigă la Steaua salarii între 10.000 şi 20.000 de euro pe lună.

STEAUA. Nici pînă la această oră Tade, Alcenat, Breeveld şi Tahar nu şi-au reziliat contractele cu Steaua chiar dacă Laurenţiu Reghecampf i-a anunţat că nici unul dintre ei nu mai intră în planurile sale pentru ultimele trei meciuri rămase din sezonul regulat, dar şi pentru play-off. Motivul? Conştienţi că primesc de la Gigi Becali salarii foarte bune, iar în altă parte cu greu le mai pot găsi la acelaşi nivel, cei patru fotbalişti le-au mărturisit apropiaţilor că vor pleca din curtea roş-albaştrilor doar dacă pe adresa lor va sosi vreo ofertă spectaculoasă.

Nu are nici un rost să ne grăbim. Dacă va apărea ceva spectaculos, sau dacă oamenii din conducerea clubului ne vor găsi alte echipe, atunci putem să rupem contractele fără nici o problemă. Pînă atunci aşteptăm să vedem ce se întîmplă. Noi cînd am semnat cu Steaua, am făcut-o cu inima deschisă, crezînd că vom avea un viitor la această echipă”, s-au confesat fotbaliştii prietenilor.

S-au antrenat la o sală a unei firme de pază

STEAUA. În ultimele zile, cei patru jucători, dar şi Aldea şi Târnovan s-au pregătit la o sală de forţă a unei firme de pază cu carea echipa lui Gigi Becali colaborează. “Băieţii nu s-au pregătit la Mogoşoaia, ei au făcut mai mult antrenamente la o sală de forţă, acolo unde au fost supravegheaţi de antrenori de la centrul de copii şi juniori al Stelei. Ulterior jucătorii au lucrat şi cu Horea Codorean”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al roş-albaştrilor.

STEAUA. Tade are cea mai încurcată situaţie

Dintre cei patru fotbalişti, situaţia cea mai încurcată o are Gregory Tade. Fotbalistul francez a jucat deja la două echipe, în sezonul 2015-2016, Steaua şi CFR Cluj, iar la a treia nu mai poate fi legitimat. “Tade ştie foarte bine care este situaţia sa, iar Gigi Becali ştie foarte bine ce bani poate să piardă dacă îl lasă pe Tade liber de contract. Acest transfer l-a costat pe Becali 500.000 de euro plus salariile cheltuite pînă acum cu Gregory. Aşa că ambele părţi au luat în calcul plusurile şi minusurile acestei afaceri”, a mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul lui Tade.

În schimb, de serviciile lui Tahar s-au interesat cei de la Gaz Metan Mediaş, însă oficialii fostei echipe a jucătorului alegerian au spus că îl pot lua împrumut doar dacă Steaua îi plăteşte în continuare salariul de 10.000 de euro lunar. Totodată, de Breeveld au întrebat cei de la Pandurii, dar jucătorul nu a dorit să audă de o revenire la Tg. Jiu. În schimb, pe adresa lui Alcenat nu a sosit încă nici o ofertă de transfer.

Top salarii cei patru “renegaţi”

Tade- 20.000 de euro

Alcenat- 20.000 de euro

Breeveld -15.000 de euro

Tahar -10.000 de euro

Tags: