Carousel hot news

Steaua resimte absenţa lui Gigi

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a vorbit în interviul acordat ediţiei tipărite din Gazeta Sporturilor şi de problemele roş-albaştrilor venite după condamnarea şi încarcerarea lui Gigi Becali....
Autor: Alexandru Androne | 26.07.2013 | 14:42
Steaua resimte absenţa lui Gigi

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a vorbit în interviul acordat ediţiei tipărite din Gazeta Sporturilor şi de problemele roş-albaştrilor venite după condamnarea şi încarcerarea lui Gigi Becali. Managerul campioanei e convins că dacă patronul ar fi fost în libertate, Reghecampf i-ar fi avut astăzi la dispoziţie pe doi dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai Ligii 1.

„Dacă Gigi Becali era în libertate, Steaua îi avea acum pe Bokila şi pe Sănmărtean.”

Cum vizitele la penitenciarul Jilava sunt limitate, Mihai Stoica a dezvăluit metoda prin care reuşeşte să comunice cu patronul. Managerul Stelei e îngrijorat de viitorul trupei din Ghencea şi spune că la club se resimte foarte mult lipsa lui Gigi Becali.

„Vorbesc zilnic la telefon cu Gigi Becali, o făceam şi înainte şi o fac şi acum după ce a intrat. Din nefericire, această situaţie nedorită afectează enorm clubul. Deocamdată totul funcţionează din inerţie, dar imaginaţi-vă că trebuie să facem transferuri, să prelungim înţelegerile cu jucători importanţi cărora le expiră contractele în 2014 şi 2015. Sînt foarte multe decizii majore care nu se pot lua vorbind cîteva minute pe zi la telefon.”

După sezonul fabulos reuşit cu Steaua, numele lui Reghecampf s-a vehiculat la foarte multe cluburi din Europa. După încarcerarea patronului, multă lume a fost convinsă că Steaua va rămîne şi fără antrenorul care a adus titlul în Ghencea după o pauză de 7 ani. Mihai Stoica a lămurit în interviul acordat Gazetei Sporturilor situaţia lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nu m-am gîndit niciodată că Reghe va pleca. Mi-a zis că va rămîne indiferent de ofertele pe care le va avea. Ştiam că Reghe e un om de onoare”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!