STEAUA lui Gigi, RETROGRADATĂ? Scandalul mărcii SE MUTĂ la TAS!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua care a cîştigat procesul cu echipa de fotbal deţinută de Gigi Becali, a lăsat de înţeles că oficialii MApN urmează să acţioneze FCSB în instanţă la TAS şi o să ceară retrogradarea echipei.

Situaţia este posibilă pe baza decizie oferite de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a stabilit că Gigi Becali a oferit ilegal marca Steaua în perioada 2004-2014, numele aparţinînd CSA Steaua.

"Federaţia Română de Fotbal nu a răspuns unei solicitări nici pînă în momentul de faţă. Au încercat să dea un răspuns, dar nu am cuvinte să îl reproduc. Nu au înţeles ce scrie în hotărîrea Înalte Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ţinînd cont că nu mai este Steaua, trebuia să se aplică măsurile adecvate. Legile trebuie respectate, noi o să ne cerem drepturile în toate instanţele. Vom face o cerere şi către UEFA, FCSB a participat în competiţii cu această emblemă. Tot ce s-a întîmplat a fost făcut cu rea credinţă. Dialogul cu FCSB este deschis, dar pentru acest lucru trebuie să îşi schimbe denumirea la Registrul Comerţului", a declarat Talpan.

Juristul CSA Steaua a dezvăluit că după primul pas, stabilirea mărci la 57 milioane euro, oficialii Armatei urmează să ceară prejudiciu oficialilor FCSB pentru folosirea emblemei în cei 10 ani pe care i-au disputat în instanţele de judecată.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"17.416 medalii şi cupe cîştigate de sportivii clubului Steaua Bucureşti. În evaluare a ţinut cont şi de performanţele echipei de fotbal pînă în 2004. Evaluatorul nu a ţinut cont de numărul suporterilor, ci doar pe baza activităţii CS Steaua Bucureşti. Evaluarea nu se rezumă la o siglă, ci se face pe baza notorietăţii pe care clubul o are în lume. O să urmeze să se stabilească prejudiciul adus în perioada 2004-2014 pentru folosirea neautorizată şi taxa de licenţă pentru activitatea fotbalistică. O să cer să ne despăgubească şi în 2015 că au folosit marca Steaua şi atunci"

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695