STEAUA. Revenire de senzaţie! Ce jucător riscă totul pentru o victorie la Braşov

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
13/05/2015, 08:43
STEAUA. Revenire de senzaţie! Ce jucător riscă totul pentru o victorie la Braşov

STEAUA. Arlauskis riscă totul pe acest final de sezon, ca să o ajute pe Steaua. În ultina etapă, fără lituanian în poartă, „roş- albaştrii” au pierdut două puncte preţioase cu Concordia Chiajna, după un egal, 2-2, cu răsturnări de scor, 1-0 pentru Steaua şi 2-1 pentru Concordia. Cojocaru a greşit la al doilea gol al lui Boldrin, brazilianul care a marcat de două ori pentru ilfoveni. Arlauskis a lipsit din cauza unei probleme la umăr. Lituanianul a transmis staff-ului ca este pregătit să revină pe teren în meciul cu Braşov deşi nu este refăcut complet.

STEAUA. Lituanianul suferă de tendinită la umăr, dar a continuat să apere în ciuda acestei afecţiuni, care în timp s-a agravat. La finalul sezonul portarul va fi nevoit să se opereze.

STEAUA. Gâlca va fi nevoit să forţeze cu Arlauskis la Braşov, anunţă Gazeta Sporturilor. Prestaţia slabă a lui Cojocaru nu mai prezintă garanţii în condiţiile în care pentru Steaua miza este uriaşă pe acest final de sezon. Echipa lui Gigi Becali este obligată să cîştige la Braşov pentru a mai spera la titlul de campioană în Liga 1.

Închide ×