VIDEO. Gigi l-a UMILIT, Hagi l-a reinventat! Iancu, gol la DEBUT!

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
23/07/2016, 00:04
VIDEO. Gigi l-a UMILIT, Hagi l-a reinventat! Iancu, gol la DEBUT!

STEAUA. Fostul jucător al Stelei, Gabi Iancu, a debutat cu dreptul la echipa sa, Viitorul Constanţa. După ce Gică Hagi a dat asigurări că revitalizarea mijlocaşului pierdut după transferul la Steaua este posibilă, Iancu şi-a răsplătit mentorul din prima etapă.

VEZI EXECUŢIA LUI GABI IANCU

În momentul în care a plecat de la Steaua, Gabi Iancu a explicat motivul pentru care a rămas la formaţia pregătită, la momentul respectiv, de Mirel Rădoi.

“Dacă rămîneam, nu cred că mai jucam, nu m-au plăcut anumite persoane şi nu avea rost să rămîn. Cînd nu te place cineva, te duci în altă parte. Dacă rămîneam, nu mai jucam, nu eram dorit”, a fost precizarea făcută de jucător. De partea cealaltă, atît Mirel Rădoi, cît şi Gigi Becali au criticat atitudinea şi comportamentul jucătorului, care l-au acuzat pe Iancu de o viaţă extrasportivă prea tumultoasă.

Promisiunea lui Hagi

După eşecul din Turcia, de la Karabukspor, Iancu a ales să revină la formaţia care l-a consacrat, Viitorul. Chiar dacă era văzut ca unul dintre pariurile pierdute ale fotbalului românesc, Gică Hagi a promis că sînt şanse foarte mari ca mijlocaşul să revină la forma care l-a făcut să fie în atenţia mai multor echipe din ţară şi străinătate.

“Aşa cum Stanciu a ajuns sus, eu zic că şi el, în scurt timp, va ajunge tot acolo. Cum Alibec a revenit, a venit la noi şi a revenit, aşa şi pe el, sperăm să-l aducem la fel cum a fost înainte. Clubul nostru a format jucători şi aşa va rămîne.

A vrut să vină acasă la el, unde a crescut. Noi sîntem dispuşi să sprijinim întotdeauna un jucător, clubul nostru sprijină jucătorii şi respectă jucătorii. A venit, are hîrtie să se antreneze cu noi şi încercăm să-l punem la punct pentru viitor, să-i fie bine”, a declarat “Regele”.

Gol la debut!

Iar Iancu nu şi-a dezamăgit mentorul! Mijlocaşul, care a fost titular în prima etapă, cu Voluntari, a marcat în prima repriză cu un şut din “prima”, după o combinaţie la care au mai participat Florin Tănase şi Purece.

VEZI GOLUL!

Iancu a înscris într-un moment perfect pentru el, mijlocaşul evoluînd sub privirile ale lui Mihai Stoica, directorul Sportiv al Stelei, dar şi selecţionerul României, Christoph Daum.

Aproape să fie “rupt”

Faptul că a fost cel mai activ jucător al partidei, acţiunile sale punînd în dificultate jucătorii adverşi, i-a adus şi probleme lui Gabi Iancu. Aproape de finalul reprizei, la un conflict pentru minge ce părea banal, Bornescu s-a urcat cu ghetele pe spatele jucătorului de la Viitorul. Care a preferat, în loc să ceară penalty şi eliminare pentru portarul lui Voluntari, a preferat să continuie jocul, deşi urmele crampoanelor de pe spate au fost vizibile la vestiar.

VEZI FAULTUL DUR LA IANCU

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×