STEAUA. Anunţul lui Claudiu Keşeru! Ce spune despre revenire

Mirela Apostol    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
03/08/2016, 19:20
STEAUA. Anunţul lui Claudiu Keşeru! Ce spune despre revenire

STEAUA. UPDATE, 3 august, ora 19:20 / Claudiu Keşeru spune că nu va pleca de la campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, deşi este dorit de Steaua:

“Anul trecut am dat 15 goluri, 6 pase de goluri. Am avut un an reuşit, am cîştigat campionatul. Nici vorbă să plec. Problema viitorului meu nu s-a pus niciun moment. Nu mi s-a transmis că s-ar vrea să plec”, a spus Keşeru.

**********************************************************************************************************

STEAUA. UPDATE 14.30/ Jeremy Bouhy, impresarul lui Claudiu Keseru, a declarat că, pentru moment, nu se pune problema revenirii atacantului în tricoul roş-albastru.

“Sînt multe zvonuri neadevărate scrise despre Claudiu şi Steaua. Nu am fost contactaţi niciodată de Gigi sau de altcineva de la Steaua.

Claudiu are un salariu foarte mare la Ludogoreţ şi Steaua nu poate plăti nici măcar jumătate, e prea mult pentru ei. Iar Claudiu nu are nici o dorinţă să părăsească Bulgaria acum. Este fericit acum şi concentrat pe calificarea în Liga Campionilor”, a spus Jeremy Bouhy, impresarul lui Claudiu Keşeru.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Gigi Becali a declarat că îşi doreşte să-l readucă la echipă pe Claudiu Keşeru, jucător care activează acum la campioana Bulgariei, Ludogoreţ. Singurul lucru care-i stă în cale patronului Stelei este salariul mare al jucătorului, însă Gigi încearcă să se înţeleagă cu bulgarii pentru un împrumut:

“Vreau să-l iau pe Keşeru, le dau bulgarilor banii pe el, 300.000 de euro, dar să-i plătească ei salariul. Aşa, eu nu mai plătesc nici un impozit. Dacă eu îi dau 300.000, trebuie să mai dau 200.000 la stat.

Acum să vedem, el are acolo cam 60.000 de euro pe lună, patronul vrea să-l dea, am vorbit cu un impresar care e prieten cu patronul. Vrea să-i dea şi pe Prepeliţă, şi pe Keşeru, dar nu mă interesează Prepeliţă, că am acolo jucători. Le dau 300.000 pentru împrumut şi să-l plătească ei în continuare. Dacă îl iau definitiv, trebuie să-i dau eu salariul. Bulgarii vor să-l dea pe zero”, a spus Becali.

STEAUA. Claudiu Keşeru a jucat în 48 de partide pentru “roş-albaştri”, pentru care a marcat de 28 de ori în toate competiţiile.

4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Keşeru

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×