STEAUA. Rivalii din “Groapă”, ameninţaţi de Reghe! “Păzea! Tăvălugul e în deal!”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
17/08/2016, 19:37
STEAUA. Rivalii din “Groapă”, ameninţaţi de Reghe! “Păzea! Tăvălugul e în deal!”

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a dezbătut şi subiectul umilinţei la care au fost supuşi steliştii de către dinamovişti. Tehnicianul vicecampioanei a acuzat CSA Steaua pentru lipsa de implicare în rezolvarea mărcii.

STEAUA. Deranjat de zecile de mii de comentarii răutăcioase la adresa steliştilor, Reghe a ţinut să reacţioneze şi a transmis un mesaj clar rivalilor din “Groapă”.

“Păzea! Tăvălugul e în deal, pleacă! O să vedem ce o să fie cu Dinamo….O să le dăm mesajul pe teren. Mesajul lor ne-a uimit pe toţi, care ţinem cu Steaua. Acesta trebuie să fie un semnal şi pe CSA Steaua. Pe ce să dai 40 de milioane euro? Dai pe o bază sportivă, o investiţie. Dar aşa cum le dai?”, a declarat tehnicianul Stelei.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×