STEAUA. “Roş-albaştrii” fac selecţie! Nu pentru suporteri, ci pentru jucători

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/08/2016, 17:57
STEAUA. “Roş-albaştrii” fac selecţie! Nu pentru suporteri, ci pentru jucători

STEAUA. Gigi Becali se gîndeşte la viitorul echipei, iar acesta este hotărît să investească în jucătorii tineri pe care să-i folosească în următoarea perioadă.

STEAUA. Astfel, pe site-ul oficial al Stelei a apărut un anunţ în care tinerii jucători sînt informaţi că “roş-albaştrii” vor organiza o selecţie pentru portarii născuţi în 2002 şi 2003.

Iată anunţul Stelei:

“FC Steaua Bucureşti anunţă că, în perioada 22-30 august, Centrul de Copii şi Juniori al clubului nostru va organiza o selecţie pentru portarii născuţi în 2002 şi 2003.

Trialul va avea loc la Liceul cu profil sportiv “Mircea Eliade”, din Capitală, iar persoanele care doresc informaţii cu privire la program sînt rugate să îl contacteze pe antrenorul Alin Dumitriu, la numarul de telefon 0724237387.

Vă mulţumim!”, apare pe site-ul oficial al Stelei.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×