STEAUA. Ce sancţiuni pot primi. TAS anunţă ce riscă jucătorii

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
26/01/2016, 00:02
STEAUA. Ce sancţiuni pot primi. TAS anunţă ce riscă jucătorii

STEAUA. UPDATE 16:55 / Contacat de FANATIK.RO, Cristian Jura, singurul român care arbitrează cazuri la TAS, a explicat că jucătorii Stelei nu pot fi suspendaţi pentru absenţa de la acest cantonament al echipei naţionale. “Avînd în vedere că nu este dată oficială FIFA, jucătorii nu pot fi suspendaţi pentru că au refuzat convocarea la echipa naţională. Nerespectarea unei decizii a Comitetului Executiv poate aduce o suspendare pentru un oficial al Stelei, în funcţie de reglementările interne, dar jucătorii nu pot fi pedepsiţi. Poate fi o suspendare de pînă la doi ani pentru un oficial al Stelei”, a explicat Jura pentru FANATIK.RO.

************************************************************************************************************

STEAUA. Scandalul dintre Steaua şi FRF nu se opreşte. Cele două părţi nu au ajuns la un acord, iar tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a decis ca cei şase jucători conovcaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul din Antalya să nu mai facă deplasarea alături de naţionala lui “Tata” Puiu.

STEAUA. Ofertă din Rusia pentru Stanciu! Răspunsul lui Reghecampf

STEAUA. Fostul avocat al LPF Cătălin Ciubotă a vorbit despre situaţia în care se află campionii şi a explicat motivul pentru care fotbaliştii pot primi o suspendare între 4 şi 8 etape.

STEAUA. Reghecampf A LUAT FOC: „Erau selecţionaţi de ochii lumi!”

“Nereprezentarea la acţiunile echipei naţionale poate atrage măsuri disciplinare împotriva jucătorilor. Acum este o problemă cu calendarul pentru că regulamentul disciplinar nu face distincţie între o acţiune oficială sau un cantonament de acest gen.

EXCLUSIV. FOTO. Asta e SUPER OFERTA din China pentru Budescu!

În măsura în care sînt întrunite condiţiile necesare sancţiunii, se poate ajunge aici, iar Comisia de Discipină se poate autosesiza. Conform articolului 69 din Regulamentul Disciplinar, suspendarea poate fi de la 4 la 8 etape”a spus Cătălin Ciubotă pentru ziare.com.

EXCLUSIV. De ce ÎNTÎRZIE „Enache la Steaua”. „Trebuie să ne dea bani”

STEAUA. Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa sînt cei şase stelişti care fuseseră convocaţi la echipa naţională.

 

Închide ×