Fotbal intern

STEAUA-ROSENBORG. Ce au hotărît reprezentanţii UEFA în această dimineaţă în ceea ce-l priveşte pe Rădoi!

UPDATE 20.08. / 11: 38 / STEAUA-ROSENBORG. Reprezentanţii UEFA au anunţat la şedinţa tehnică desfăşurată în această dimineaţă că suspendarea lui Mirel Rădoi constă în interdicţia de...
20.08.2015 | 12:00
STEAUAROSENBORG Ce au hotarit reprezentantii UEFA in aceasta dimineata in ceea cel priveste pe Radoi

UPDATE 20.08. / 11: 38 / STEAUA-ROSENBORG. Reprezentanţii UEFA au anunţat la şedinţa tehnică desfăşurată în această dimineaţă că suspendarea lui Mirel Rădoi constă în interdicţia de a se afla în zona tehnică pe toată durata jocului. Are voie, însă, să intre în vestiarul echipei înaintea partidei, la pauză şi după meci.

*************************************************************************************************************

STEAUA-ROSENBORG. Valeriu Argăseală a oferit lămuriri cu privire la suspendarea lui Mirel Rădoi, despre care a declarat că poate fi în contact cu jucătorii la vestiar atît înainte de startul partidei, cît şi la pauză sau la final.

Totodată, preşedintele campioanei a vorbit şi despre situaţia lui Szukala, despre dialogul lui Rădoi cu fanii, precum şi de şedinţa Comitetului Executiv în care solicitările sale după meciul cu Astra Giurgiu au fost puse pe ordinea de zi.

Steaua-Rosenborg. Asta e PRIMA de Europa: „Să vă fie clar! ADIO!”

…despre Szukala: “Szukala ştia deja că plecînd de la Steaua va ajunge la un nivel peste cel al Stelei. Niciu un jucător valoros care pleacă din ţară nu cred că se mai întoarce din raţiuni financiare. Da, am încasat 500.000, nu pe toţi. Avem de luat”.

GALERIE FOTO / COD ROŞU cu vedetele la plajă! Poziţii incendiare!

…despre fani: “Cred că suporterii se vor întoarce, nu există problemă să nu-şi găsească rezolvare. Este greu să stai departe de echipă, este greu să participi de afară la jocurile echipei pe care o iubeşti. În această formă, Rădoi nu a mai avut discuţii cu suporterii, au mai stat de vorbă nu în acest fel. Prietenul la nevoie se cunoaşte. Cu atît mai mult în fotbal se păstrează această relaţie suporter-echipă. Cred că vor fi aproximativ 20.000 de fani”. 

STEAUA-ROSENBORG. Antrenorul norvegienilor, declaraţie SURPRIZĂ la aterizarea în România!

…despre problemele cu sigla şi Stadionul Ghencea: “Nu am alte informaţii despre siglă, nu ştiu cum merge evaluarea. Ne antrenăm la Mogoşoaia, avem condiţii foarte bune. Dacă se va ivi o altă oportunitate pentru o bază de antrenament o vom lua în calcul. Nu ne întoarcem în Ghencea”.

STEAUA. Titularul care se dă la GIGI: „Cine se pricepe îşi dă seama”

…despre suspendarea lui Mirel Rădoi: “Vă spun pe documente: s-a primit această decizie, va fi constestată. Mirel Rădoi are voie să fie şi înainte şi la pauză şi la final în vestiar, alături de jucători.Nu ştiu dacă va sta în spatele băncii sau nu. Mirel Rădoi a fost suspendat dintr-o eroare de interpretare. S-a făcut o confuzie! Antrenoru principal este Massimo Pedrazzini, Mirel este manager sportiv. Am cerut să strîngem informaţii din mai multe campionate. Nicăieri legile jocului nu spune că o anumită persoană trebuie să dea anumite indicaţii. Nu-mi dau seama în cat timp ni se vor transmite motivele deciziei. Nu ştiu cine a făcut sesizarea la UEFA.

STEAUA. Pleacă şi el!? Un STELIST, dorit de PATRU echipe din Europa! Vezi anunţul 

…despre arbitraj: “Este pusă pe ordinea de zi solicitarea noastră cu privire la arbitrajul din meciul cu Astra! Aştept o discuţie cu domnul Vassaras! Se va discuta şi despre faza de la Botoşani. Aşa este corect”.

STEAUA. ”Nu-l mai înghite nimeni!” Un TITULAR, luat în colimator!

 

 

 

Tags: