Fotbal intern

STEAUA-ROSENBORG. Norvegienii se bucură că nu mai joacă Rădoi: “Bine că s-a retras!”

UPDATE / 20:40 / Kare Ingebrigtsen, antrenorul celor de la Rosenborg. a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în faţa Stelei, pe Arena Naţională, mai ales dacă vor şi...
20.08.2015 | 00:00
STEAUAROSENBORG Norvegienii se bucura ca nu mai joaca Radoi Bine ca sa retras

UPDATE / 20:40 / Kare Ingebrigtsen, antrenorul celor de la Rosenborg. a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în faţa Stelei, pe Arena Naţională, mai ales dacă vor şi reuşi să marcheze un gol în deplasare. Tehnicianul norvegienilor a mai spus că e fericit că Rădoi este doar antrenor, nu şi jucător, pentru că altfel le-ar fi făcut probleme.

“Fiecare meci este important pentru noi. Ar fi foarte important să jucăm în grupele Europa League. Ştiu ce trebuie să ştiu despre Steaua, aşa cum şi ei ştiu despre noi.

Steaua este o echipă bună, are jucători buni. Reprezintă un nivel superior şi va fi un meci decisiv. Nu cred că vremea poate fi un avantaj pentru noi. E bine totuşi că nu sînt 40 de grade, dar şi la Trondheim erau 27 de grade, ceea ce e foarte mult pentru noi. Ne convine o asemenea vreme, poate chiar să şi plouă.

Cel mai important este că Rosenborg are 20 de meciuri oficiale şi Steaua doar 7, aşa cum la fel de important este că Rosenborg este într-o formă bună. Să încheiem meciul de pe Arena Naţională la egalitate ar fi un rezultat bun, mai ales dacă vom înscrie”, a declarat Kare Ingebrigtsen.

Sper ca absenţa lui Varela să fie un avantaj pentru noi. E căpitanul echipei, un lider, dar pînă la urmă vorbim despre un joc de echipă. Absenţa lui nu va schimba modul nostru de a ne exprima pe teren.

Totul depinde de jucători, Mirel Rădoi va putea merge la vestiar, va putea vorbi cu jucătorii. Îl cunosc pe Rădoi de cînd era jucător, a fost foarte bun, bine că nu mai joacă. Cum e ca antrenor nu ştiu, ştiu doar că ne aşteaptă un meci foarte dificil”, a spus Kare Ingebrigtsen.

UPDATE 14:57 / STEAUA-ROSENBORGNorvegienii au ajuns la Bucureşti pentru meciul tur din play-off-ul Ligii Europa împotriva Stelei, care se va juca joi de la ora 21:00. Norvegienii sînt în mare formă, însă nu se consideră favoriţi: 

Antrenorul lui Rosenborg, Kåre Ingebrigtsen, a declarat că Steaua ar trebui să se considere norocoasă pentru că a căzut cu Rosenborg: “Îmi aduc aminte de confruntarea de acum 10 ani. Steaua avea şi atunci jucători valoroşi. Nu este important că nu e pe bancă Rădoi. Jucătorii sînt cei care decid meciul şi nu ne avantajează în nici un fel acest lucru. Nu sîntem norocoşi că jucăm cu Steaua. Putea fi şi mai rău, Borussia Dortmund, dar cred că Steaua e norocoasă că a jucat cu noi”, a declarat antrenorul lui Rosenborg pe aeroport.

***********************

STEAUA-ROSENBORG. Rosenborg soseşte astăzi în România pentru meciul de mîine cu Steaua, în prima manşă a dublei din play-off-ul Ligii Europa. Norvegienii au în lotul anunţat pentru Bucureşti două noutăţi faţă de ultimele două partide din campionat.

STEAUA-ROSENBORG. Antrenorul Kare Ingebrigtsen aduce în Capitală 18 jucători, printre ei şi Ole Selnaes şi Andres Konradsen, care n-au fost în lot la ultimele două meciuri oficiale ale lui Rosenborg.

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau SEX IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

STEAUA-ROSENBORG. Ole Selnaes (21 de ani) a lipsit în ultimele două săptămâni din cauza unei accidentări la glezna dreaptă, dar în mod normal este titular indiscutabil, aşa ca în primele 18 etape din campionat şi în meciurile precedente din Europa. VEZI FOTO 2, 3 şi 4 DIN GALERIA FOTO!

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

STEAUA-ROSENBORG. Andres Konradsen (25 de ani) este ultimul transfer reuşit de vicecampioana Norvegiei, fiind adus acum doar 3 zile de la Rennes. Ar putea debuta contra Stelei joi seară. VEZI FOTO 5, 6 ŞI 7 DIN GALERIA FOTO!

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

STEAUA-ROSENBORG. Lotul lui Rosenborg pentru meciul cu Steaua: 1. André Hansen, 3. Micke Dorsin, 5. Holmar Örn Eyjolfsson, 7. Mike Jensen, 8. Morten Gamst Pedersen, 10. Matthias Vilhjalmsson, 11. Tobias Mikkelsen, 12. Alexander Lund Hansen, 14. Johan Lædre Bjørdal, 15. Alexander Søderlund, 16. Jørgen Skjelvik, 18. Magnus Stamnestrø, 19. Yann-Erik de Lanlay, 20. Ole Selnæs, 21. Fredrik Midtsjø, 22. Jonas Svensson, 23. Pål Andre Helland, 24. Anders Konradsen.

STEAUA-ROSENBORG. Steaua – Rosenborg se joacă joi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Biletele se mai găsesc doar la casele stadionului.

 

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO CELE MAI SPECTACULOASE IMAGINI CU ROSENBORG

Tags: