Fotbal international

Steaua Roşie Belgrad – PSG 1-4. Victorie la scor și calificare în optimile Champions League. Video

11.12.2018 | 23:58
Steaua Rosie Belgrad  PSG 14 Victorie la scor si calificare in optimile Champions League Video

PSG a terminat pe primul loc în Grupa C, cu 13 puncte și s-a calificat în optimile Champions League după ce a învins cu scorul de 4-1, în deplasare, pe Steaua Roșie Belgrad. Golurile parizienilor au fost marcate de Cavani, Neymar, Marquinhos și Mbappe, iar pentru sârbi a marcat Gobeljic. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.



Minutul 90+2. Neymar pasează decisiv pentru Mbappe. E 1-4! VIDEO

Minutul 74. Marquinhos face 3-1 pentru PSG . VIDEO

Minutul 56. Gobeljic reduce din dinferență pentru Steaua Roșie. VIDEO

Minutul 46. S-a dat startul reprizei secunde!

Pauză la Belgrad! Steaua Roșie – PSG 0-2!

Minutul 40. Mbappe îi pasează decisiv și lui Neymar, care face 2-0. VIDEO

Minutul 10. Cavani deschide scorul din pasa lui Mbappe. VIDEO

Minutul 1. S-a dat startul în Steaua Roşie Belgrad – PSG!

Update. Se știu echipele de start!

Steaua Roșie Belgrad (4-2-3-1): Bojan – Stojkovic, Gobeljic, Degenek, Rodic – Jovancic, Causic – El Fardou Ben, Marin, Simic – Pavkov

PSG (4-2-3-1): Buffon – Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat – Verratti, Marquinhos – Mbappe, Neymar, Di Maria – Cavani.


În clasamentul grupei CNapoli este lider, cu 9 puncte, dar poate cădea la final pe locul 3, dacă va pierde la Liverpool. PSG e a doua, cu 8 puncte, iar Liverpool a treia, cu 6 puncte. Steaua Roşie încheie o grupă de foc, având totuşi 4 puncte. Pentru parizieni există o singură variantă: victoria este sinonimă cu calificarea, indiferent ce se întâmplă la Liverpool. Mai există şi varianta PSG doar egal la Belgrad, 9 puncte, Liverpool bate, deci 9 puncte, iar Napoli rămâne şi ea cu 9 puncte. În clasamentul în trei ar fi egalitate şi la rezultate şi ar intra în funcţie golaverajul, care este favorabil francezilor.

Steaua Roşie Belgrad – PSG Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida Steaua Roşie Belgrad -. PSG are loc marţi, 11 decembrie, de la ora 22:00, în capitala Serbiei, în grupa C a Champions League. Şi acest meci este aşteptat cu mare interes, întrucât Steaua Roşie nu a pierdut acasă nici cu Napoli, scor 0-0, nici cu Liverpool, pe care a învins-o cu 2-0. Partida va fi transmisă la TV pe Digi Sport şi Telekom Sport. Puteţi accesa şi site-ul FANATIK.RO. pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Champions League LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Steaua Roşie are trei absenţe: Causic şi Savic accidentaţi, Krstic suspendat pentru cumul de galbene. PSG are doi jucători care nu s-au antrenat în ultimele zile, dar Thomas Tuchel a primit asigurări că ei vor fi pe teren la Belgrad. Este vorba de Neymar şi Angel di Maria. În tur a fost 6-1 pentru PSG, meci bănuit de aranajamente la pariuri făcute de către unii oficiali sârbi.

Steaua Roşie Belgrad - PSG. Sârbii au bătut acasă pe Liverpool şi au făcut egal cu Napoli. PSG vine însă la victorie
Steaua Roşie Belgrad – PSG. Sârbii au bătut acasă pe Liverpool şi au făcut egal cu Napoli.

Deşi Steaua Roşie a încurcat ambele nume mari ajunse la Belgrad (Napoli şi Liverpool) bookmakerii parcă nici consideră că există. Cota la victorie pentru PSG este extrem de mică, doar 1,18! Egalul face un astronomic 7,50, iar o performanţă a sârbilor e apreciată la 14,00. Un pariu şansă dublă 1X are o valoare uriaşă: 4,87. Total goluri 1-3 este 1,55, iar TG 2-5 doar 1,23 semn că se aşteaptă ca poarta gazdelor să fie luată cu asalt.