Sport

Steaua Roşie Belgrad vine după Kamer Qaka! Lovitură pentru Gigi Becali

03.10.2018 | 13:32
Steaua Rosie Belgrad vine dupa Kamer Qaka Lovitura pentru Gigi Becali

Steaua Roşie Belgrad vine după Kamer Qaka, fotbalist dat afară de Gigi Becali după doar 7 meciuri jucate în tricoul vicecampioanei României! FANATIK.RO a aflat că albanezul în vârstă de 23 de ani are mai multe oferte de când a revenit la FC Poli Iaşi, iar una dintre acestea vine de la liderul din campionatul Serbiei.

Deşi nu a primit foarte multe şanse din partea lui Nicolae Dică şi a fost dat afară de la FC Poli Iaşi, Kamer Qaka a avut evoluţii bune în tricoul echipei FC Poli Iaşi, iar FANATIK.RO a aflat că Steaua Roşie Belgrad îşi va trimite oamenii să îl urmărească pe mijlocaşul albanez la meciul din optimile de finală ale Cupei României pe care moldovenii îl vor disputa împotriva echipei FC Viitorul Constanţa. Echipa de pe primul loc din campionatul Serbiei nu este singura interesată de Kamer Qaka.

Steaua Roşie Belgrad vine în România pentru Kamer Qaka. Interesul lui Zaragoza a revenit

Oficialii lui Real Zaragoza, echipă care evoluează în Segunda Division, vor merge şi ei la meciul din Cupa României dintre FC Poli Iaşi şi Viitorul pentru a-l urmări la treabă pe Kamer Qaka. Gruparea din Spania a dorit să-l transfere pe mijlocaşul albanez în vârstă de 23 de ani şi în vară, dar oferta venită din partea lui Gigi Becali pentru el a fost acceptată de conducerea clubului din Copou.

Dylan Flores e urmărit şi el de cele două echipe

Scouterii lui Steaua Roşie Belgrad şi Real Zaragoza vor merge la Iaşi şi vineri, 5 octomrbie, când echipa lui Flavius Stoican se va duela în etapa a 11-a din Liga 1 Betano cu FC Viitorul Constanţa. La meciul cu gruparea pregătită de Gică Hagi vor să-l urmărească pe Dylan Flores, atacantul în vârstă de 25 de ani care a ajuns în Copou în perioada de mercato din vară.

Contactat de FANATIK.RO, Adrian Ambrosie, preşedintele echipei FC Poli Iaşi, a recunoscut că există interes pentru Kamer Qaka şi Dylan Flores, dar a anunţat că preţul celor doi este destul de mare. “Există mai multe echipe care sunt interesate de jucătorii de la Iaşi, dar în special de Qaka şi Flores. Kamer Qaka este cel mai bun jucător al nostru şi va pleca de aici doar pe o sumă corectă”.

Steaua Roşie joacă în grupele Champions League

În vârstă de 23 de ani, Kamer Qaka este cel mai bine cotat jucător din lotul lui FC  Poli Iaşi. Albanezul care a revenit la gruparea pregătită de Flavius Stoican în septembrie 2018 are o valoare de 1.000.000 de euro. FCSB l-a cumpărat în vară de la formaţia din Copou cu 400.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună.

Steaua Roşie Belgard se află la prima participare din istorie în grupele UEFA Champions League. Sârbii se duelează cu Liverpool, Napoli şi PSG.

400.000 de euro este cota lui Dylan Floresc, conform transfermarkt.com