Fotbal international

Steaua Roşie – Liverpool 2-0. Într-o atmosferă infernală, Salah și compania au clacat la Belgrad. Video

06.11.2018 | 21:49
Steaua Rosie  Liverpool 20 Intro atmosfera infernala Salah si compania au clacat la Belgrad Video

Steaua Roșie a produs surpriza zilei de marți în Liga Campionilor fără ca meciurile de la ora 22:00 să înceapă. Partida de la Belgrad era considerată ca fiind cea mai dezechilibrată, dar lucrurile n-au stat deloc așa pe terenVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

Două goluri reușite de Milan Pavkov în decurs de șapte minute au decis soarta partidei și le-a adus sârbilor prima victorie în grupele Ligii Campionilor. Liverpool a șutat de 20 de ori spre poartă în acest joc, însă numai un șut a ajuns pe spațiul porții adverse. În următoarea etapă, Steaua Roșie are meci în deplasare cu Napoli, în timp ce Liverpool se deplasează la Paris.

Steaua Roșie – Liverpool 2-0 (Pavkov 22, 29)

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Steaua Rosie - Liverpool
Echipe de start Steaua Rosie – Liverpool

Steaua Roşie – Liverpool LIVE STREAM ONLINE TV Champions League. În partida tur, “cormoranii”au câştigat lejer pe Anfield, a fost Liverpool -Steaua Roşie 4-0. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a marcat câte două goluri pe repriză. Roberto Firmino şi Mohamed Salah au dus scorul la 2-0 la pauză. În partea a doua egipteanul a mai punctat o dată, iar senegalezul Sadio Mane a stabilit scorul final, Liverpool – Steaua Roşie 4-0.

Steaua Roşie – Liverpool LIVE STREAM ONLINE TV Champions League. Probleme pentru fanii cormoranilor

În tur, sârbii au avut probleme cu aterizarea pe aeroportul din Liverpool, din cauza vântului. Fanii sârbi au fost şi ei o problemă pentru poliţia engleză. Steaua Roşie Belgrad a avut interzis din partea UEFA să aducă galeria la meci, dar fanii sârbi au cumpărat bilete şi au stat în tribună printre englezi. Din fericire nu s-au înregistrat incidente. Pentru partida de la Belgrad, poliţia engleză a recomandat fanilor lui Liverpool să nu se afişeze cu însemnele echipei pe străzile capitalei Serbiei, pentru a nu fi atacaţi de suporterii gazdelor.

Roberto Firmino sărbătorind golul de 3-0 pentru Liverpool, în partida cu Steaua Roşie Belgrad

În grupa C a Ligii Campionilor, Liverpool este prima în clasament. “Cormoranii” au 6 puncte. Pe locul 2 este Napoli cu 5 puncte, iar pe locul 3 PSG cu 4 puncte. Ultima în grupă cu doar un singur punct este Steaua Roşie Belgrad. Sârbii au doar un gol marcat în cele 3 etape de până acum. În topul marcatorilor Roberto Firmino şi Mohamed Salah au câte două reuşite.

  • 30 goluri au marcat împreună Mohamed Salah, Roberto Firmino şi Sadio Mane în sezonul 2017-2018 al Ligii Campionilor