Fanatik Show

STEAUA. Rusescu s-a operat! “Au scos bucăţi de os la ochi”

STEAUA. UPDATE Ora 18:10 / Vali Argăseală a dezvăluit la FANATIK SHOW pe LOOK TV, cum a decurs operaţia lui Raul Rusescu: "Este sedat şi se află la Terapie Intensivă. Operaţia a fost mult mai...
05.11.2014 | 18:13
STEAUA Rusescu sa operat Au scos bucati de os la ochi

STEAUA. UPDATE Ora 18:10 / Vali Argăseală a dezvăluit la FANATIK SHOW pe LOOK TV, cum a decurs operaţia lui Raul Rusescu: “Este sedat şi se află la Terapie Intensivă. Operaţia a fost mult mai grea decît se anticipa pentru că s-au găsit bucăţi mici de os care au trebuit îndepărtate! Doar intuiţia doctorilor a făcut să-i monteze plăcuţa în locul bucăţii de os sfărîmate. Recuperarea jucătorului depinde foarte mult de starea lui generală. Nu ştim acum cînd va putea fi apt ca sportiv. E mare păcat, fiindcă el este un om care cîştigă bani din fotbal, iar acest lucru ar putea să-l traumatizeze. El va fi monitorizat zi de zi pentru a se vedea cum evoluează. Raul este asigurat, nu ştiu dacă şi personal, însă Sevilla îl asigură”.

Pe de altă parte, Vali Argăseală a dezvăluit un dialog savuros pe care l-a avut cu Raul Rusescu după ce preşedintele Stelei a ajuns pe patul de spital după o accidentare suferită la un tenis cu piciorul: “Mi-a zis Raul că, de vreme ce m-am accidentat, sînt cel mai solidar preşedinte pe care l-a avut vreodată dar şi faptul că, dacă el a păţit ce a păţit, ca jucător profesionist, de ce m-am băgat eu la treburi de astea, cu mingea, dacă nu am legitimaţie?”

–––––––––

STEAUA. Raul Rusescu a ieşit din operaţia complicată la care a fost supus astăzi, la Clinica de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Militar. Atacantul nu va mai putea juca anul acesta.

STEAUA. Intervenţia chirurgicală a constat în “eliberarea ţesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractură şi osteosinteză cu placă cu şuruburi. Perioada estimată de recuperare post-operatorie este de o lună de zile”, s-a precizat pe pagina oficială de Facebook a campioanei.

STEAUA. Iniţial, operaţia fusese programată pentru marţi, dar a fost amânată, pentru că unul dintre elementele care ar fi trebuit să îl ajute pe vârf în recuperare – obiect comandat din străinătate – a sosit în România abia în cursul după-amiezii de marţi.

STEAUA. Raul Rusescu a intrat în sala de operaţie miercuri, la ora 10:30, şi procedura a durat aproape două ore şi jumătate. Soţia fotbalistului, Roxana, a fost prezentă la clinică toată ziua. Doctorii susţin că operaţia e una reuşită. Rusescu e la odihnă şi va mai fi ţinut sub observaţie şi joi. Din estimări, el nu va mai putea juca fotbal până la sfârşitul anului, scrie prosport.ro.