Fotbal intern

STEAUA. Rusescu pleacă după Keşeru la arabi. “Totul e posibil”

STEAUA. Raul Rusescu intenţionează să încerce o experienţă în ţările arabe, după ce Gigi Becali nu va activa clauza pentru un transfer defintiv al acestuia în Ghencea, iar la Sevilla mai...
06.03.2015 | 00:10
STEAUA Rusescu pleaca dupa Keseru la arabi Totul e posibil

STEAUA. Raul Rusescu intenţionează să încerce o experienţă în ţările arabe, după ce Gigi Becali nu va activa clauza pentru un transfer defintiv al acestuia în Ghencea, iar la Sevilla mai mult ca sigur nu va fi oprit în lot pentru sezonul viitor.

STEAUA. Ghinioanele se ţin lanţ de Raul Rusescu. După ce a revenit în Ghencea în vara anului trecut sub formă de împrumut de la FC Sevilla, dar a pierdut lupta pentru titularizare în faţa lui Keşeru, se pare că internţionalul român nu poate să se impună la echipă nici în faţa lui George Ţucudean. Acest impediment, dar şi faptul că a aflat sigur că Gigi Becali nu va activa clauza de cumpărare pentru un transfer defintiv l-au determinat pe atacantul campionilor să se intereseze în stînga şi în dreapta de un angajament în ţările arabe. Printre cei pe care i-a întrebat de lucrul respectiv s-a numărat chiar fostul său rival pe post, noul vîrf al formaţiei Al Gharafa, Claudiu Keşeru. Raul este convins că îi va fi greu să fie oprit în lotul Sevillei de către antrenorul acestei echipe în sezonul următor. A fost împrumutat de două ori pînă acum. Cum nici la Steaua nu mai sînt şanse să rămînă de la vară, atunci el este din ce în ce mai tentat să încerce o aventură în ţările arabe. Totul este posibil deoarece el vrea să meargă undeva unde să fie sigur că o să şi joace. S-a interesat chiar şi pe la Keşeru de modul de viaţă şi de cum se simte acesta la arabi”, ne-a spus o sursă din anturajul jucătorului.

“Rusescu îşi va reveni în mod sigur”

STEAUA. Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit că Raul Rusescu nu trece printr-o formă bună din cauza faptului că trebuie să joace cu mască, iar operaţia suferită în zona ochiului încă îi dă bătăi de cap fostului său jucător. “Staţi liniştiţi că Raul îşi va reveni la forma pe care o avea atunci cînd a prins transferul la FC Sevilla. El acum trece printr-o perioadă mai puţin bună deoarece poartă mască. Uitaţi-vă la meciuri şi o să vedeţi că el încă se bagă la contacte fizice cu o oarecare teamă”, a spus Reghecampf într-o emisiune televizată.

Renunţă la procesul cu Gabi Mureşan?

STEAUA. Totodată surse din anturajul internaţionalului român ne-au dezvăluit că Raul Rusescu se gîndeşte să lase doar în seama Stelei procesul cu Gabi Mureşan de la TAS, mai ales că mai mult ca sigur la vară, atunci cînd se aude că acest conflict va fi pus pe rol de judecători, nici măcar nu se  va mai afla în Ghencea. “Am înţeles că procesul cu Gabi Mureşan nu se va derula prea curînd deoarece sînt foarte multe cazuri pe rol. Cum Raul nu va mai fi la Steaua, nici nu va mai acorda un interes prea mare acestui fapt, a încheiat, pentru FANATIK.RO, o sursă din anturajul jucătorului stelist.

8 goluri a înscris Rusescu la Steaua în acest sezon, însă niciunul în Liga I

200.000 de euro primeşte Rusescu în acest moment salariu de la Gigi Becali