Carousel hot news

STEAUA. “Rusescu este bine!” REVINE în meciul anului?

STEAUA. Operaţia lui Raul Rusescu, de miercuri, a fost un real succes. Accidentat grav la meciul de la Târgu Mureş, cînd a suferit o fractură de orbită, atacantul Stelei ar putea reveni pe...
Autor: Gabriel Esanu | 07.11.2014 | 17:00
STEAUA.

STEAUA. Operaţia lui Raul Rusescu, de miercuri, a fost un real succes. Accidentat grav la meciul de la Târgu Mureş, cînd a suferit o fractură de orbită, atacantul Stelei ar putea reveni pe teren mai repede decît s-ar fi aşteptat. “Din ce mi-a spus doctorul, chiar aseară am vorbit cu el, se pare că Rusescu este mai bine. Acum nu mai vede dublu cu acel ochi, dar are umflată toată partea dreaptă. Doctorul zicea că, dacă evoluează bine, ar putea reveni la meciul cu Dinamo Kiev, dar eu unul nu cred. La ce spaimă a tras, n-aş crede că va reveni anul acesta, în nici un caz la forma pe care o avea”, a declarat Helmuth Duckadam la Dolce Sport.

STEAUA. Meciul cu Dinamo Kiev din ultima etapă a grupei J ar putea deveni extrem de important pentru Steaua în cazul în care campioana României nu va cîştiga meciul cu Aalborg, din etapa a cincea. Cu o victorie în Danemarca, Steaua ar obţine matematic calificarea în primăvara europeană.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!