Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Steaua s-a antrenat în parcare, pe bitum!” Dezvăluirea făcută la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

La Fanatik SuperLiga, Andrei Vochin și-a amintit în ce condiții grele a fost nevoit Cosmin Olăroiu să pregătească dubla dintre Steaua și Betis Sevilla, în 2006.
01.01.2023 | 12:05
Steaua sa antrenat in parcare pe bitum Dezvaluirea facuta la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
“Steaua s-a antrenat în parcare, pe bitum!” Dezvăluirea făcută la Fanatik SuperLiga. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Finalul anului 2022 în SupeLiga a propus câteva partide jucate pe terenuri aproape impracticabile. A fost horror la Chindia – FCSB 0-2, dar și la U Cluj – UTA 0-0.

Dezvăluirea lui Andrei Vochin: “Steaua s-a antrenat în parcare, pe bitum înaintea victoriei cu Betis Sevilla”

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță și-a amintit că pe perioada carierei sale lucrurile au stat și mai rău din acest punct de vedere. Ba chiar se antrena pe bitum la Gloria Bistrița.

ADVERTISEMENT

“Eu am fost la Bistrița în anii 2000. Ne antrenam în parcare. Unde puneau autocarul cu mașina de jandarmerie, unde parca autocarul oaspeților”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

Nu doar la Bistrița se întâmplau astfel de lucruri. Inclusiv Cosmin Olăroiu a fost nevoit să își ducă jucătorii în parcare pentru a se antrena. Și asta chiar înainte de celebra victorie cu Betis Sevilla, 3-0.

ADVERTISEMENT

“Din cauza condițiilor meteo, Steaua cu trei zile înainte de meciul cu Betis Sevilla s-a antrenat în parcarea de la tribuna oficială. pe bitum. Pentru că era zăpada atât de mare.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dialog fabulos între Andrei Vochin și Cosmin Olăroiu la antrenamentul oficial: “Domn director, îți place cum pasează acum?”

Cu două sau trei zile înainte de meciul de la Sevilla. Îmi aduc aminte de un dialog cu Olăroiu și îi ziceam că nu prea pasează, nu prea ține mingea.

ADVERTISEMENT

Și el mi-a zis că nu aveau unde să se antreneze, că erau terenuri aproape impracticabile. Că s-au antrenat în parcare. Am avut ocazia să merg cu ei la Sevilla. La antrenamentul oficial l-am văzut pe “Mache” că făcea semne disperate.

Mi-au zis că vrea să spună Olăroiu ceva. Și a venit și mi-a zis: ‘Domn director, îți place cum pasează acum?’. Era terenul biliard și, într-adevăr, pasau”, a povestit Andrei Vochin la SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Steaua învingea pe Betis Sevilla, pe 16 martie 2006, scor 3-0, și obținea calificarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Bănel Nicoliță, o dublă, și Victoraș Iacob au reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT