Fanatik Show

STEAUA. Papp a semnat! “Fascinat de Magica Steaua!”

UPDATE 09:00 / Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, anume că Papp a semnat pe cinci sezoane cu Steaua, este confirmată de site-ul oficial al campioanei. "Mă simt încrezător că...
18.11.2014 | 10:02
STEAUA Papp a semnat Fascinat de Magica Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE 09:00 / Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, anume că Papp a semnat pe cinci sezoane cu Steaua, este confirmată de site-ul oficial al campioanei. “Mă simt încrezător că pot face lucruri şi mai bune decît pînă acum. Îmi doream foarte mult la cea mai bună şi iubită echipă din România şi pot spune că mă simt excelent aici! La Steaua am găsit un climat foarte bun pentru a progresa, nişte oameni de caracter şi foarte multă valoare. Traversez o perioadă cu multe realizări, iar toate acestea au venit după o muncă foarte intensă şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Sper să nu mă opresc aici, sper să continuu tot aşa, să mă antrenez bine, să progresez, să joc şi să dau totul pentru clubul meu. Acest transfer reprezintă încrederea pe care au avut-o în mine oamenii din acest club. Sînt fericit şi, totodată, fascinat de Magica Steaua!”

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Paul Papp a venit pentru un an la Steaua, sub formă de împrumut, dar datorită evoluţiilor sale excelente i-a convins pe oficialii campioanei că trebuie să-şi asigure serviciile fundaşului pe termen lung. Cele două goluri marcate în poarta Irlandei de Nord, dar şi presiunea din partea celor de la Chievo, care au venit la Bucureşti să îl urmărească pe fotbalistul pe care încă îl au sub contract, au făcut ca negocierile cu fotbalistul să fie demarate în regim de urgenţă.

ADVERTISEMENT

Vor să scadă clauza de 500.000 de euro!

STEAUA. Anamaria Reghecampf, impresarul fotbalistului, a negociat în aceste zile cu oficialii Stelei, iar lucrurile s-au concretizat foarte repede. Astfel, cele două părţi ar fi căzut de acord pentru un salariu de 25.000 de euro pe lună şi un contract pe o perioadă de cinci ani, anunţă surse apropiate clubului din Ghencea. Actele nu au fost semnate încă, deoarece steliştii încă mai speră să scadă suma de 500.000 de euro pe care o au de plătit celor de la Chievo pentru a face transferul definitiv, conform clauzei din contractul de împrumut. Oficialii Stelei speră să scadă preţul pînă la 350.000 de euro. Întrebat la FANATIK SHOW despre negocierile cu Papp, Valeriu Argăseală a zîmbit şi a încercat să amîne discuţia. “Haideţi să vorbim mîine, după meciul cu Danemarca, despre acest subiect. Ştie toată lumea că sîntem interesaţi de a-l transfera definitiv pe Paul Papp”.

Intră în TOP 5 salarii!

STEAUA. După ce a semnat acest contract în valoare de 25.000 de euro pe an, Paul Papp a devenit al treilea cel mai bine plătit fotbalist din lotul Stelei, după Cristi Tănase şi Alex Chipciu, care au semnat în această vară contracte noi, în valoare de 35.000 de euro pe lună. Top 5 al salariilor din Ghencea este completat de Claudiu Keşeru şi Lucian Sănmărtean, cu 23.000 de euro pe lună de fiecare.

ADVERTISEMENT

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!