Fotbal intern

STEAUA. S-au STABILIT adversarii din Ligă! Cu cine joacă roş-albaştrii

STEAUA. Campioana României se pregăteşte să înceapă lupta pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Steaua va porni din turul doi preliminar al competiţiei, acolo unde e principalul cap...
09.06.2015 | 23:59
STEAUA Sau STABILIT adversarii din Liga Cu cine joaca rosalbastrii

STEAUA. Campioana României se pregăteşte să înceapă lupta pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Steaua va porni din turul doi preliminar al competiţiei, acolo unde e principalul cap de serie, avînd cel mai mare coeficient. Campionatele s-au încheiat şi roş-albaştrii şi-au aflat posibilii adversari din drumul spre grupele Ligii. 

STEAUA. Pe data de 22 iunie are loc tragerea la sorţi pentru primele două tururi preliminare din Liga Campionilor. În mod normal pentru roş-albaştrii, turul doi preliminar trebuie să fie un galop de sănătate, în condiţiile în care printre cei mai puternici adversari pe care îi pot întîlni sînt Ventspils sau FC Astana. Printre cei mai accesibili oponenţi sînt Hibernian, campioana din Malta sau Fola Esch, campioana Luxemburgului.

ULTIMĂ ORĂ: Răsturnare de situaţie! Cu cine a semnat Dani Alves

Meciurile din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa pe data de 14-15 iulie (turul) şi 21-22 iulie (returul)

VEZI TOŢI ADVERSARII POSIBILI AI STELEI DIN TURUL DOI PRELIMINAR AL LIGII SUS ÎN GALERIE FOTO

STEAUA. În turul 3 preliminar, intră în urnă adversari mai puternici pentru roş-albaştrii. Tragerea la sorţi a meciurilor are loc pe 17 iulie. În această fază preliminară, 20 de echipe se luptă pentru calificarea în play-off. Steaua e al 4-lea cap de serie conform coeficientului după Basel, Red Bull Salzbug şi Viktoria Plzen. Cei mai dificili adversari ai roş-albaştrilor sînt Malmo, Partizan Belgrad şi Maccabi Tel Aviv. Există însă şi adversari mai slab cotaţi în această fază, Videoton şi Skenderbeu fiind variante mai accesibile pentru Steaua.

STEAUA. ŢEAPĂ ARABĂ! Nu le-au dat banii! Se judecă la FIFA

Meciurile din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa pe data de 28-29 iulie (turul) şi 4-5 august (returul)

VEZI TOŢI ADVERSARII POSIBILI AI STELEI DIN TURUL TREI PRELIMINAR AL LIGII SUS ÎN GALERIE FOTO 

STEAUA. Ultimul hop spre grupele Ligii Campionilor e play-off-ul. Tragerea la sorţi din această fază va avea loc pe 7 august la Nyon. Din fericire, Steaua îşi păstrează statutul de cap de serie şi în această ultimă fază preliminară. În această fază, cele 10 echipe calificate se bat pe cele 5 locuri care duc în Liga Campionilor. Steaua e al 4-lea cap de serie şi poate da din nou peste Ludogoreţ, la fel ca şi anul trecut. Cel mai dificil adversar e Dinamo Zagreb, iar cel mai accesibil pare Maribor.

Meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor se vor disputa pe data de 18-19 august (turul) şi 25-26 august (returul)

VEZI TOŢI ADVERSARII POSIBILI AI STELEI DIN PLAY-OFF AL LIGII SUS ÎN GALERIE FOTO

Cele 5 cîştigătoare din play-off se califică în Liga Campionilor. Dacă va ajunge în grupele Ligii, Steaua va fi repartizată în urna a 4-a a competiţiei de elită.

Becali l-a luat la mişto: “Tu cine eşti, mă? Jucător la Steaua?”