Fotbal intern

STEAUA. S-a CERTAT cu un fan, dar vrea PACE: “Jucăm pentru ei!”

STEAUA. Tehnicianul "roş-albaştrilor", Mirel Rădoi, a vorbit despre fotbalul din România şi Liga Campionilor. Acesta şi-a amintit cum a trăit momentul în care a renunţat la cariera de...
28.07.2015 | 00:00
STEAUA Sa CERTAT cu un fan dar vrea PACE Jucam pentru ei

STEAUA. Tehnicianul “roş-albaştrilor”, Mirel Rădoi, a vorbit despre fotbalul din România şi Liga Campionilor. Acesta şi-a amintit cum a trăit momentul în care a renunţat la cariera de jucător şi a dezăvluit de la ce mari antrenori se inspiră. Fostul căpitan al Stelei nu a uitat nici să comenteze în legătură cu suporterii campioanei.

…despre fotbalul din România: “Am regăsit un campionat puţin mai slab. Valorile nu mai sînt la fel de apropiate ca în acele vremuri.”

STEAUA-PARTIZAN. Update / Accidentare de ultimă oră a unui jucător de top

…despre UEFA Champions League: “Am avut privilegiul de a evolua la turneul final de Campionat European. Din păcate, nu am jucat la nici un Campionat Mondial. Pentru mine, Champions League a avut o încărcătură mult mai mare decît Campionatul European. Şi acum, cînd aud imnul Champions simt furnicături în tot corpul.”

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte 

…despre momentul în care a renunţat la fotbal: “Nu mi-a fost greu. Vorbisem şi cu Cristi Chivu despre acest moment. Eu am avut noroc că am ajuns direct la Steaua, unde presiunea de zi cu zi este la fel de mare ca atunci cînd eram jucător. Ar fi fost probabil mai greu dacă intram ca antrenor într-un club mic, unde cerinţele nu sînt la fel de mari.”

STEAUA. Ultimă oră! Anunţ oficial: 7 transferuri, 3 sînt de la Trencin! 

…despre cariera de antrenor: “E greu să ai o filosofie proprie de la începutul carierei. Eu am lucrat cu antrenori mari şi încerc să iau de la fiecare părţile care îmi plăceau mie ca jucător, şi să le combin pentru a-mi pregăti elevii cît mai bine. Am lucrat cu antrenorii de la loturile de juniori, cu Cârţu, Olăroiu, Piţurcă, Boloni, Eric Gerets. Am văzut antrenamente ale lui Mourinho, Guardiola. În plus, studiul individual este foarte important. De la Steaua au plecat înaintea sezonului şase jucători, iar împreună cu echipa mea am încercat să aducem fotbalişti care se pot plia cît mai repede pe ceea ce intenţionăm să le cerem.”

STEAUA. GALERIE FOTO! Cît de frumoasă este soţia lui Mirel Rădoi 

…despre schimbarea sistemului competiţional: “Eu cred că poate fi benefică pentru că echilibrează valorile, competiţia va fi mai strînsă. Rămîne de văzut dacă toate aceste măsuri vor schimba faţa fotbalului şi vor ridica valoarea echipei naţionale. Trebuie să muncim cu toţii, la toate cluburile.”

…despre suporterii “roş-albaştrilor”: “Important este ca suporterii să vadă o schimbare de atitudine în evoluţiile noastre. Mai multă determinare şi responsabilitate, şi aşa vor veni rezultatele. Uşor-uşor, prin rezultatele bune şi atitudine responsabilă faţă de joc sper să-i readucem pe toţi în tribune. Pentru că fotbalul se joacă în primul rînd pentru ei, pentru suporteri”, a spus Mirel Rădoi pentru revista LPF.