STEAUA. S-a creat o nouă galerie: "Eu pot să-i susţin cu bani!" Planurile finanţatorului vicecampioanei

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, vrea să producă surpriza la începutul sezonului 2016-2017. Latifundiarul din Pipera a anunţat că Steaua va avea parte de suporteri la meciurile pe care le vor disputa începînd cu această vară.

STEAUA. Conform spuselor latifundiarului din Pipera, o grupare de studenţi au decis să meargă la meciuri şi să-i susţină pe "roş-albaştrii", iar Becali e dispus să-i ajute din punct de vedere financiar.

"Mie mi-a spus Argăseală că s-a făcut o nouă galerie. Mai mulţi studenţi au decis să facă o grupare care să susţină echipa. Au venit deja să ceară bilete pentru meciuri.

La următoarele meciuri o să vedeţi stadionul plin. Acum se formează această galerie. Băieţii ăştia erau în favoarea mea. Ei îşi doreau echipa de la Armată. Eu i-am spus lui Meme să facă ce vrea cu ei, dar să nu mă implice şi pe mine. Eu am fost implicat şi am văzut că nu e bine.

Eu m-am lăcuit de galerie. Nu mai vreau să vorbesc cu ei. Nu mai vreau stres pentru că ei asta fac. Nu e vorba de bani pentru că eu pot să susţin galeria cu bani, pentru deplasări, materiale, dar nu vreau să mă mai implic. I-am spus lui Meme să le transmită că îi susţin cu tot ce pot", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.