STEAUA. Încă un TRANSFER reuşit! “Are o foame teribilă de TROFEE”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/07/2016, 22:29
STEAUA. Încă un TRANSFER reuşit! “Are o foame teribilă de TROFEE” GALERIE FOTO

STEAUA. Roş-albaştrii au realizat în această pauză competiţională mai multe transferuri, menite să ajute clubul să-şi îndeplinească obiectivele. Printre noile achiziţii se numără şi Dan Popescu, care a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Steaua.

STEAUA. Surse apropiate din anturajul jucătorului au dezvăluit pentru FANATIK.RO că acesta s-a integrat foarte bine la echipă: “A început bine la Steaua, a cucerit deja un trofeu şi are o foame teribilă să cîştige şi altele. Din cîte l-am văzut eu, îi place la noua echipă şi se înţelege bine cu toţi”, au povestit sursele FANATIK.RO.

STEAUA. Dan Popescu s-a remarcat chiar într-o partidă contra Stelei, în 2015, în perioada cînd evolua pentru ACS Poli. Atunci a înscris un euro-gol, cu un şut de la 30 de metri care l-a lăsat fără replică pe Niţă. Steaua s-a în partida respectivă cu 3-1.

37 de meciuri a bifat Popescu la ACS Poli Timişoara şi a înscris de două ori

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×