Budescu s-a înţeles cu Astra, dar Şumi anunţă: “E departe de a juca”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
13/08/2016, 00:01
Budescu s-a înţeles cu Astra, dar Şumi anunţă: “E departe de a juca”

UPDATE 12.08. 20:30 / Marius Şumudică a discutat despre situaţia lui Budescu după ce FANATIK.RO a dezvăluit că mijlocaşul s-a decis să revină la Astra în detrimentul Stelei pentru următoarele patru luni, pînă în iarnă.

Tehnicianul campioanei a dezvăluit că fostului decar al Astrei nu i-a sosit cartea verde de la Dalian Yifang şi că acesta este departe de o revenire în gazon. „Lui Budescu nu i-a sosit cartea verde, este departe de a juca pentru Astra”, a declarat Şumudică.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. UPDATE 20:26 / Gigi Becali a precizat că Budescu nu mai reprezintă o prioritate pentru Steaua şi că jucătorul nu a mai răspuns ofertei făcute de patronul vicecampioanei. “Budescu nu a mai dat nici un semn de viaţă, ce să îi fac? Nu ştiu ce o să se întîmple, eu îl vreau în continuare”, a declarat Becali.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Rivalitatea dintre campioana României şi Steaua continuă nu doar pe gazon şi la nivelul declaraţiilor, ci în privinţa transferurilor.

STEAUA. După ce Astra şi Steaua au anunţat, pe rînd, că Budescu urmează să joace în următoarele şase luni pentru ei, se pare că viitorul talentatului mijlocaş este decis! După afirmaţiile lui Gigi Becali şi Dani Coman, jucătorul a dorit să clarifice situaţia sa. “Gigi Becali mă doreşte mai mult! Vorbesc foarte mult cu dînsul, dar o să mă decid după 1 august”, precizat jucătorul.

Budescu, la Astra!

STEAUA. Deşi calea fotbalistului părea făcută spre Steaua, sursele FANATIK.RO au precizat că Budescu este aproape de a semna cu Astra!

“Budescu este un jucător capricios, este greu să negociezi cu el pentru că poate oricînd să i se pară ceva greşit şi se răzgîndeşte. Însă procura chinezilor este valabilă pentru Astra, jucătorul poate să evolueze numai la clubul giurgiuvean. Bine, dacă dorea să joace la Steaua, era o chestiune doar de timp pînă acea procură era schimbată. Dar s-a înţeles cu Astra, a şi început antrenamentele cu echipa”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Salariu regal pentru Budescu

Din informaţiile obţinute, chinezii urmează să îi ofere lui Budescu, în continuare, 30.000 euro din cei 60.000 pe care fotbalistul îi are stipulaţi în contract.

“În negocierile cu Steaua, jucătorul şi-a dorit să se apropie cît mai mult de suma pe care Dalian Yifang i-a oferit-o înainte să se accidenteze. Numai că a obţinut maxim 40.000 euro. Trei sferturi din ea provine de la chinezi, restul de la clubul din România”, au punctat sursele FANATIK.RO.

Contactat pentru a discuta pe marginea informaţiilor obţinute, Petre Buduru, mîna dreaptă a lui Ioan Niculae, a confirmat că jucătorul va fi la Astra. “El deja s-a antrenat cu noi şi o face în continuare! O să joace la noi, nu ne interesează ce s-a speculat în legătură cu Steaua. Pînă la iarnă o să fie jucătorul nostru”, a precizat oficialul formaţiei giurgiuvene.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×