Carousel hot news

STEAUA. S-a săturat şi e decis să plece! “Da, îl vrem!”

STEAUA. După Paul Pîrvulescu, care va ajunge la Gaz Metan (vezi detalii), un alt fotbalist din lotul Stelei este decis să plece în această pauză competiţională. Ionuţ Neagu, mijlocaş care a...
23.12.2014 | 00:02

STEAUA. După Paul Pîrvulescu, care va ajunge la Gaz Metan (vezi detalii), un alt fotbalist din lotul Stelei este decis să plece în această pauză competiţională. Ionuţ Neagu, mijlocaş care a sosit în Ghencea în septembrie 2013, de la Oţelul Galaţi s-a săturat de banca de rezerve şi ia în calcul o despărţire de campioana României. Fotbalistul de 25 de ani s-a confesat apropiaţilor că-şi doreşte să ajungă la o formaţie unde să fie titular şi nu exclude ca în ianuarie să revină la gruparea de la malul Dunării.

Oţelul confirmă: “Vrem să facă parte din proiect”

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Ovidiu Burcă, managerul sportiv al Oţelului, a confirmat că fosta campioană îl doreşte pe Ionuţ Neagu şi că tratativele cu Steaua vor fi demarate, cel mai probabil, după Sărbători. “Da, este adevărat! Neagu se află în vizorul clubului nostru şi vom încerca să-l aducem. Sînt mai multe modalităţi prin care îl putem aduce. Cert este că noi îl dorim! Îi vom prezenta proiectul pe care îl avem aici. Acum îl lăsăm pe Neagu să se liniştească, e vacanţă, vom vedea în viitorul apropiat ce se va întîmpla”, a spus Burcă pentru FANATIK.RO.

image_124869926005802100_1

“Nu e bine cînd nu joci! Voi lua o decizie după Sărbători”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Neagu s-a interesat zilele trecute de situaţia de la Oţelul şi a luat legătura cu mai mulţi jucători ai formaţiei moldovene, pe care i-a întrebat dacă salariile se plătesc la zi. Din păcate, răspunsul nu l-a mulţumit pe mijlocaş, care a rămas şocat cînd a aflat că sînt întîrzieri salariale ce ajung pînă la patru luni. “Momentan sînt în vacanţă şi vreau să mă gîndesc la viitorul meu în linişte. Nu vreau să vorbesc prea mult pe tema unei eventuale plecari ale mele sau nu de la Steaua, dar e clar că trebuie să iau cît mai repede o decizie în privinţa situaţiei mele. Eu am venit la Steaua cu inima deschisă şi e normal că nu e bine cînd joci atît de rar, dar vă rog frumos să mă înţelegeţi că nu vreau să mai discut acum despre mine. După sărbători mă voi hotărî ce voi face, fie că e vorba de Oţelul, fie de Steaua”, a spus Neagu pentru FANATIK.RO.

11111rps_2841-471x660

Steaua nu i-a dat drumul în vară

STEAUA. Cel mai probabil, dacă părţile vor ajunge la un acord, Neagu va fi împrumutat la Oţelul pînă la finalul sezonului. În plus, formaţia de la malul Dunării va suporta şi o parte din salariul mijlocaşului care cîştigă 10.000 de euro la Steaua. De precizat că fosta campioana a României nu este la prima tentativă de a-l readuce pe Neagu. “L-am dorit şi în vară, m-am rugat de cei de la Steaua o săptămînă să ni-l împrumute. Dar ne-au spus că Bourceanu nu este refăcut şi că au nevoie de Ionuţ, că nu pot rămîne descoperiţi”, a spus Cristi Munteanu, team-managerul Oţelului, în luna octombrie.

620.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Neagu de la Oţelul

11 partide a jucat Neagu pentru Steaua din septembrie 2013, de cînt a venit la Steaua

8 partide a jucat Neagu pentru Steaua în acest sezon

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri