STEAUA. Sănmărtean: “8 milioane mi se pare prea puţin pentru Stanciu!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
10/08/2016, 16:11
STEAUA. Sănmărtean: “8 milioane mi se pare prea puţin pentru Stanciu!”

STEAUA. Lucian Sănmărtean l-a lăudat pe fostul său coleg de la Steaua, Nicolae Stanciu, despre care spune că ar fi timpul să facă pasul la o altă echipă din Europa.

“Steaua mereu a transferat ce este mai bun în Liga I, fotbalisti cu nume şi cu valoare. Este echipa etalon a acestui campionat. Pe noi însă nu ar trebui să ne sperie nimic, ar trebui să ne sperie jocul nostru şi cred că trebuie să fim atenţi la fiecare aspect din jocul nostru.

8 milioane mi se pare puţin pentru Stanciu, pentru că este un tînăr de valoare, un tînăr care a confirmat atît în campionatul nostru, cît şi în Cupe şi la echipa naţională. Este un copil pe care l-am văzut prima dată la Vaslui, mi s-a părut un talent incredibil, l-am avut coleg la Vaslui şi la Steaua. Jocul lui a crescut, azi este în mare formă, are foarte multa încredere.

Acesta este momentul lui, momentul pe care îl aştepta de foarte mult timp, este momentul ca el să se transfere. Îi doresc să se transfere la un club bun, să facă performanţă pentru noi, pentru ţară. Mai are multe de spus în fotbalul nostru şi în fotbalul internaţional”, a spus Sănmărtean.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×