STEAUA. Sănmărtean: "8 milioane mi se pare prea puţin pentru Stanciu!"

Steaua, Liga 1, nicolae stanciu, lucian sanmrtean

STEAUA. Lucian Sănmărtean l-a lăudat pe fostul său coleg de la Steaua, Nicolae Stanciu, despre care spune că ar fi timpul să facă pasul la o altă echipă din Europa.

"Steaua mereu a transferat ce este mai bun în Liga I, fotbalisti cu nume şi cu valoare. Este echipa etalon a acestui campionat. Pe noi însă nu ar trebui să ne sperie nimic, ar trebui să ne sperie jocul nostru şi cred că trebuie să fim atenţi la fiecare aspect din jocul nostru.

8 milioane mi se pare puţin pentru Stanciu, pentru că este un tînăr de valoare, un tînăr care a confirmat atît în campionatul nostru, cît şi în Cupe şi la echipa naţională. Este un copil pe care l-am văzut prima dată la Vaslui, mi s-a părut un talent incredibil, l-am avut coleg la Vaslui şi la Steaua. Jocul lui a crescut, azi este în mare formă, are foarte multa încredere.

Acesta este momentul lui, momentul pe care îl aştepta de foarte mult timp, este momentul ca el să se transfere. Îi doresc să se transfere la un club bun, să facă performanţă pentru noi, pentru ţară. Mai are multe de spus în fotbalul nostru şi în fotbalul internaţional", a spus Sănmărtean.