STEAUA. Sănmărtean crede în Reghe! “Poate obţine un rezultat mare”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
14/08/2016, 21:11
STEAUA. Sănmărtean crede în Reghe! “Poate obţine un rezultat mare”

Lucian Sănmărtean a vorbit după meciul în care a debutat la Pandurii, egalul cu CFR Cluj, 1-1.
“Concentrarea la joc ar trebui să fie un pic mai mare, cu o mică neatenţie pe apărare ne-a privat de un rezultat bun, trebuie mai multă atenţie pe faza de apărare. Perioada de adaptare nu există, am întîlnit aici un grup bun, cu nişte băieţi extraordinari. Trebuie să avem grijă la fiecare meci, pentru că am ieşit din cupele europene, iar acum titlul e obiectivul nostru, trebuie să facem faţă în campionat”, a declarat fotbalistul.

A refuzat numărul 10 

Lucian Sănmărtean, care a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, a evoluat totuşi cu numărul 8 pe tricou, cu totul altul decît a fost prezentat oficial. Mijlocaşul de 36 de ani a explicat de ce. ”Nu îmi place numărul 10, e un număr pe care l-am evitat toată cariera. 8-ul îl port altfel. Ca profil, ca şi calităţi poate, dar m-am ferit”, a spus Sănmărtean.

“Steaua poate face un rezultat bun, Reghecampf ştie să îi motiveze foarte bine pe jucători astfel că pot face un meci bun pe Arena Naţională”, este de părere fostul jucător al Stelei.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×