STEAUA. Sănmărtean, dur după LAUDELE lui Gigi. "Este TRIST!"

STEAUA. Declaraţiile lui Gigi Becali în urma meciului cu Sparta Praga în privinţa lui Lucian Sănmărtean l-au lăsat indiferent pe noul jucător al Pandurilor.

STEAUA. Prezentat la noua sa echipă, "tricolorul"  a declarat că reacţia lui Gigi Becali nu îl mai poate aduce înapoi la Steaua.

"Tratez lucrurile mult mai detaşat, nu mă interesează ce declară cei din jur. E trist că nu am fost dorit, eu mi-am făcut datoria pentru Steaua. Nu mă gîndesc foarte mult la declaraţiile care au fost, eu am venit la Pandurii cu inima deschisă. Au fost şi alte echipe care m-au dorit, am venit aici să mă desfăşor aşa cum trebuie, să nu am presiune.

Aici este un antrenor care joacă un fotbal ofensiv şi am fost primit cu bucurie. De aceea am ales Pandurii în detrimentul altor echipe. După opinia unora, sînt bătrîn, dar eu ştiu că mai pot să joc fotbal. Randamentul meu o să spună cît de util sînt sau nu pentru echipa naţională. Vreau să îmi închei cariera la un club care îmi permite să mă bucur de fotbal. Lucian Sănmărtean a cîştigat ceva la viaţa lui, nu vine pentru bani. O să îmi pun calităţile în slujba echipei. Repet, vreau să mă bucur de fotbal", a declarat Sănmărtean.

STEAUA. La finalul meciului cu Sparta Praga, Gigi Becali preciza că echipa avea nevoie de Sănmărtean şi regretă că nu l-a transferat pe jucătorul de 36 de ani. ”Acum îmi pare rău că nu l-am luat pe Sânmărtean. Cu el pe teren defilam la Praga. Nu aveam niciun fel de emoţie. N-aţi văzut ce echipă e Sparta, nu ne poate pune probleme. Dar, dacă era el acolo, cîştigam lejer. Mihai a greşit. Eu nu-l consider ciorbă reîncălzită. Din contră, noi trebuie să-i mulţumim pentru ce a făcut la Steaua. Sânmărtean este un mare fotbalist”