Fotbal intern

STEAUA. I-au găsit înlocuitor lui Sănmărtean! E în Spania!

STEAUA. Campioana şi-a găsit imediat un nou lider. Gabi Tamaş i-a luat locul în vestiarul Stelei lui Lucian Sănmărtean după ce a ajuns în cantonamentul campionilor de la Oliva Nova. FANATIK.RO...
20.01.2015 | 00:02
STEAUA Iau gasit inlocuitor lui Sanmartean E in Spania
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana şi-a găsit imediat un nou lider. Gabi Tamaş i-a luat locul în vestiarul Stelei lui Lucian Sănmărtean după ce a ajuns în cantonamentul campionilor de la Oliva Nova. FANATIK.RO a aflat că în faţa lui Tamaş nu suflă absolut nimeni, chiar dacă în curtea roş-albaştrilor sînt jucători care au deja cinci, chiar şase ani la echipă. Surse din anturajul clubului din Ghencea au mărturisit că, deşi nu a dorit să arate încă de la început, totuşi se vede că jucătorul în vîrstă de 31 de ani are faţă de lider adevărat prin prestanţă şi comportament.

ANUNT ULUITOR ASEARA TARZIU, IN DIRECT LA TV!!! UN APROPIAT AL LUI BECALI ARUNCA BOMBA!!! “GIGI VINDE STEAUA!!!”

“Ajunge, eu sînt Gabi Tamaş!”

STEAUA. Interesantă şi amuzantă a fost faza cînd noului fundaş al Stelei i-au fost explicate, de către o persoană din cadrul clubului, lucruri pe care are voie şi nu are voie să le facă la echipă, un fel de regulament de ordine interioară. “Ajunge, eu sînt Gabi Tamaş!“, a fost replica noului venit care a închis rapid discuţia.

ADVERTISEMENT

AZI, UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

STEAUA. Majoritatea fotbaliştilor Stelei au înghiţit în sec în momentul în care au aflat că Gabi Tamaş a semnat cu echipa din Ghencea. Motivul? Temperamentul dintr-o bucată al noului elev al lui Costel Gâlcă, mai ales cînd vine la antrenamente după o noapte mai lungă, le dă deja mari bătăi de cap noilor săi colegi. Mulţi dintre aceştia nu au uitat că noul fundaş al campionilor, 31 de ani, i-a aplicat în trecut fără nici un pic de jenă o corecţie fizică după o noapte de pomină lui Daniel Pancu, 37 de ani. Alţi fotbalişti din lot s-au grăbit să glumească între ei : “Să vezi ce vioi o să fie acum Gabi Matei. I-a plecat prietenul Nikolic, dar a venit maestrul Tamaş. Ăştia doi or să se înţeleagă de minune”, au comentat pe la colţuri unii jucători.

TRANSFER BOMBA LA STEAUA!!! DUPA TAMAS, UN ALT CAINE SEMNEAZA CU STEAUA!!! PRIMA REACTIE!!! ABIA ASTA E TRADAREA ANULUI!!! 

 gabriel

CLIPE DRAMATICE LA PENITENCIAR!!! SUSPECT DE PREINFARCT, UN GREU DIN FOTBAL A FOST DUS DE URGENTA LA SPITAL!!! 

Şi-a cîştigat respectul încă din hotelul de la Oliva Nova

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că Gabi Tamaş şi-a cîştigat respectul noilor săi colegi încă de cînd a pus piciorul în holul hotelului de la Oliva Nova. Cu excepţia lui Cristi Tănase, nici un alt fotbalist al Stelei nu prea a avut curajul să se bage în seamă sau să glumească cu fostul dinamovist. Mai mult, o parte dintre jucătorii cu ştate vechi de la echipă îşi dădeau coate în momentul în care unul dintre secunzii lui Gâlcă şi o altă persoană din cadrul echipei s-au apucat să îi vorbească lui Tamaş despre lucruri legate de regulamentul de ordine interioară. Evident că lucrurile respective l-au amuzat şi pe noul stelist.

ADVERTISEMENT

SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI!!! CU CINE PICA STEAUA!?! PE 17 FEBRUARIE, LPF ANUNTA CA SE POATE JUCA STEAUA – DINAMO!!!

tamas-gabriel

CLIPE DRAMATICE LA PENITENCIAR!!! SUSPECT DE PREINFARCT, UN GREU DIN FOTBAL A FOST DUS DE URGENTA LA SPITAL!!! 

“Este un băiat ok, dar tot în străinătate vrea să joace”

STEAUA. O altă sursă din cadrul lotului a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Gabi Tamaş a lăsat impresia că a venit la Steaua doar să se pună pe picioare după accidentare, urmînd ca de la vară să plece la o altă echipă în străinătate. Un alt obiectiv pentru fundaşul roş-albaştrilor este şi revenirea la echipa naţională după perioada de accidentare şi de recuperare. “Gabi este un tip ok. Un băiat dintr-o bucată care nu deranjează pe nimeni, dar nici nu vrea să fie deranjat. Nu are rost să dezvoltăm subiectul de stelist sau dinamovist. Parcă se simte că nu are de gînd să stea prea mult pe la Steaua, deoarece sîntem siguri că mai vrea să prindă la 31 de ani un alt transfer în străinătate. Însă, atît cît va juca aici ne-a spus că va da totul pentru club”, a încheiat sursa respectivă.

ANUNT SENZATIONAL!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

steaua galca sanmartean

TAMAŞ STĂ SINGUR ÎN CAMERĂ

Totodată autoritatea lui Gabi Tamaş s-a văzut şi în momentul în care a venit vorba de cazarea sa la hotelul din Oliva Nova. FANATIK.RO a aflat că fostul fotbalist al lui Dinamo stă la această oră singur în cameră, deşi este cunoscut faptul că de facilitatea respectivă se bucură doar antrenorul principal de la orice echipă. “Sperăm că este doar o decizie de moment, iar Gabi îşi va alege un coleg de cameră în cel mai scurt timp”,a dezvăluit un apropiat al roş-albaştrilor,

ADVERTISEMENT

“Prietenii” s-au bucurat că Lucică a plecat

STEAUA. Chiar dacă pare greu de crezut, FANATIK.RO a aflat că în vestiarul roş-albaştrilor au fost jucători şi chiar o parte dintre membrii staff-ului tehnic care s-au bucurat că Lucian Sănmărtean a plecat din Ghencea. Motivul? Pe cît era de geniu ca fotbalist, fostul mijlocaş al Stelei era totuşi un tip capricios şi arogant, uneori chiar recalcitrant. Nu de multe ori, la antrenamente a întrat clinciuri verbale cu colegii săi şi cu antrenorii. Adi Popa este unul dintre jucătorii care a simţit pe propria piele excesul de autoritate şi de zel al “Magicianului”.

ANUNT SENZATIONAL PENTRU TOTI ROMANI!!! SE SCOT VIZELE DE STATELE UNITE!!! VOM CALATORI LIBERI!!!