Fotbal international

Steaua sau FCSB joacă împotriva lui Shirak? Armenii au pus imagini din barajul celor de la CSA în clipul de prezentare al meciului din Europa League. Video

27.08.2020 | 18:08
Steaua sau FCSB joaca impotriva lui Shirak Armenii au pus imagini din barajul celor de la CSA in clipul de prezentare al meciului din Europa League Video
ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva celor de la Shirak, joi, de la ora 21:30, în turul 1 preliminar din Europa League. Armenii nu sunt dumiriți nici ei cu cine joacă, în condițiile în care la clipul de prezentare al meciului, au pus imagini și cu FCSB, dar și cu CSA Steaua.

Astfel, în clipul de prezentare al celor de la Shirak au fost folosite imagini din meciul dintre CSA Steaua și Argeșul Mihăilești, din turneul de baraj pentru Liga 3. În câteva cadre, armenii au nimerit însă echipa bună.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a reușit să promoveze în Liga 3 după ce s-a impus în meciurile cu Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița. Echipa Armatei a reușit să promoveze după ce a ratat în ultimii doi ani acest obiectiv.

Steaua sau FCSB joacă împotriva lui Shirak? Armenii au pus imagini din barajul celor de la CSA în clipul de prezentare

Rivalii celor de la CSA, cei de la FCSB, sunt mari favoriți în fața celor de la Shirak. Confruntarea va avea loc pe Arena Națională într-o singură manșă. Cine câștigă confruntarea, se califică în turul II preliminar.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

???Չի կարելի բաց թողնել ???⁉️ ՖԱՍԲ – Շիրակ? օգոստոսի 27-ին⏲️ 22։30? Shant TV / Շանթ ՀԸ Մի քաղաք, Մի ակումբ, Մի զարկերակ…Առաջ «Շիրակ»… ???

Posted by SC Shirak on Monday, August 24, 2020

 

Și Sergiu Buș a comis-o: “Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania”

Nici FCSB nu și-a făcut temele foarte bine înainte de confruntarea cu armenii din Europa League. Sergiu Buș nu știa țara din care Shirak, într-o declarație dată la finalul meciului cu Astra Giurgiu, câștigată cu 3-0:

“Urmează meciul cu Shirak, da… Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania… Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie sa facem în teren”.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: “Trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem calificarea”

Antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a declarat că, în mod normal, echipa sa nu ar trebui să aibă nicio emoție în această confruntare și că FCSB este mare favorită în fața celor de la Shirak:

”Am trecut peste faza cu emoţiile, am experienţa meciurilor europene din altă postură. Shirak a jucat o singură partidă de la reluarea sezonului. Din informaţiile mele, am îneţeles că sunt jucători vechi ai echipei.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să obţinem calificarea. Avem jucători de valoare, cu potenţial, însă nu vreau să vorbesc de sume. Sincer, mă gândesc doar la meciul cu Shirak, apoi putem să vorbim de posibili adversari”, a spus Petrea.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Shirak: 11,00 este cota pentru “total goluri: 0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT