Fotbal intern

STEAUA. Doi titulari s-au luat la bătaie! Gigi: “Amendă 40.000€!”

UPDATE. Gigi Becali a luat măsuri drastice după ce Muniru şi Florin Tănase au avut un conflict la antrenamentul de vineri....
10.04.2017 | 00:07
STEAUA Doi titulari sau luat la bataie Gigi Amenda 40000E
ADVERTISEMENT

UPDATE. Gigi Becali a luat măsuri drastice după ce Muniru şi Florin Tănase au avut un conflict la antrenamentul de vineri.

“O să vedeţi la finalul campionatului ce măsuri o să iau. Deja pe Muniru l-am amendat cu 40.000 de euro şi am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar m-au sunat toţi. Şi Reghe, şi Meme, şi Tamaş, dar eu nu permit să facă aşa ceva într-o ţară străină. Nu ştiu dacă-l dau afară la vară, o să vedeţi, nu vreau să fac acum scandal la echipă când toate merg bine”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE. Mihai Stoica, Laurenţiu Reghecampf, Florin Tănase şi Sulley Muniru au vorbit despre incidentul care a avut loc între cei doi jucători înaintea meciului cu Astra.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: “A fost un mic incident între Muniru şi Tănase, dar astfel de incidente sunt foarte dese în fotbal. Suntem Steaua şi orice lucru se află, apare în presă. Avem şi noi micile noastre rozătoare. Se inventează că există rasism la Steaua. A fost ceva, dar nu ceea ce a apărut. Dimensiunile sunt cu totul altele.”

Florin Tănase: “A fost un conflict care se întâmplă des la fotbal. Am avut un schimb de replici, dar nu a existat rasism sau bătaie. A pornit totul de la fotbal.”

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf: “E un lucru normal să se întâmple asta. Muniru pentru mine a fost bolnav. Trebuie să iei anumite decizii atunci cînd apar astfel de incidente. Pe mine mă interesează ca în grup să existe respect. Îmi pare rău că asta s-a întâmplat înaintea meciului cu Astra. Sulley este un jucător important pentru noi şi sper ca el să fi învăţat din asta. Rămâne un jucător important pe care mă bazez. Ei sunt tineri şi au de învăţat multe lucruri. Sunt sigur că acest eveniment o să îi ajute. Pentru mine a fost un simplu incident, am luat o decizie şi s-a terminat. Face parte din lotul echipei noastre pentru meciul cu Craiova.”

Sulley Muniru: “Nu a fost un incident foarte mare. Mister a spus să plec acasă şi asta a fost. Ne-am certat şi după aceea am rezolvat lucrurile. Nu mă simţeam bine pentru joc şi Mister a spus să merg acasă. Nu este vorba despre incidentul meu cu Tănase. Totul a fost pe teren şi s-a terminat.”

ADVERTISEMENT

………………………

FC Steaua Bucureşti a reuşit să se impună în faţa formaţiei Astra Giurgiu, scor 3-0, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1.

Doi titulari din lotul pregătit de Laurenţiu Reghecampf au cedat nervos înaintea acestei partide.

Sulley Muniru a lipsit din primul 11 al FCSB-ului în meciul disputat contra Astrei, iar această decizie a fost luată după ce a fost implicat într-un conflict cu Florin Tănase.

A lipsit din lotul pentru meciul Steaua-Astra

“E răcit, a acuzat o stare de răceala de dimineaţă”, a spus Laurenţiu Reghecampf la finalul meciului cu Astra, dar motivul pentru care Sulley Muniru a lipsit din primul unsprezece este cu totul altul. Conform gsp, ganezul a fost protagonistul unui scnadal care s-ar fi petrecut la antrenamentul pe care “roş-albaştrii” l-au susţinut chiar în ziua meciului cu Astra.

Conform sursei citate, la una dintre miuţe, echipa din care făcea parte Florin Tănase a pierdut, iar Muniru ar fi început să facă anumite glume şi ironii pe această temă.

Muniru l-a lovit pe Tănase

Jucătorul transferat de Steaua de la Viitorul nu a gustat glumele ganezului şi ar fi replicat cu câteva înjurături. Coechipierii celor doi au intervenit să calmeze spiritele, dar fără reuşită. Tănase ar fi trecut chiar la remarci rasiste şi l-ar fi făcut maimuţă pe fotbalistul de culoare. Acesta a fost momentul în care fostul jucător al lui CFR Cluj ar fi izbucnit şi l-ar fi lovit pe Tănase. Laurenţiu Reghecampf a intervenit şi l-a trimis la vestiar pe Muniru, după care l-a anunţat că nu face parte din lotul pentru confruntarea cu Astra.

Hamutovski, scos din lot după ce l-a bătut pe Neaga

Nu este prima oară când are loc un scandal între jucătorii de la FC Steaua Bucureşti. În urmă cu mai bine de 10 ani, portarul Vasili Hamutovski a intrat într-un conflict cu Adrian Neaga, pe care l-a luat la bătaie. Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a avut o ieşire publică foarte dură la adresa goalkeeper-ului din Belarus şi a anunţat că îl va da afară de la echipă fiindcă nu acceptă “ca un român de-al meu să fie lovit de un străin, oricare ar fi el. Nu vreau la echipă jucători care să bată român.”

800.000 de euro este cota lui Muniru, conform transfermarkt

1.700.000 de euro este cota lui Tănase, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT