STEAUA. Scandal după transferul lui Chipciu: “Aşteptăm banii!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/08/2016, 14:31
STEAUA. Scandal după transferul lui Chipciu: “Aşteptăm banii!”

STEAUA. Paul Enache, managerul general al celor de la FC Braşov, acuză vicecampioana că n-a achitat cei 750.000 de euro, procent pe care braşovenii trebuiau să-l încaseze în urma transferul fostului “şeptar” al “roş-albaştrilor” la Anderlecht:

„Într-o săptămînă ne-am adus la echipă 13 jucători şi am încercat să-i integrăm cît de cît. E bine că am reuşit să învingem, că nu ne aşteptam. A fost o atmosferă excelentă, aproape 3000 de spectatori, dacă nu şi mai mult.

Urmează un meci cu Juventus şi vom face tot ce putem pentru ca disputa să se deruleze la lumina nocturnei.

Nu ştim nimic despre televizări, nu ni s-a cerut niciun punct de vedere.

Aşteptăm în continuare banii de la Steaua pentru Chipciu, dar din ce am înţeles, Argeşul a intervenit, prin Tănase Dima, cere un procent de formare, deşi aceasta a fost platită de clubul nostru, astfel plata este blocată, conform domnului Argăseala”, a spus Enache.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×