STEAUA. SCANDAL la echipă! Noua achiziţie l-a înfuriat pe Adi Popa!

Adrian Dumitru    Andrei Trifan   
in Stiri sportive
10/08/2016, 10:42
STEAUA. SCANDAL la echipă! Noua achiziţie l-a înfuriat pe Adi Popa! GALERIE FOTO

STEAUA. De la revenirea lui Reghecampf, vicecampioana României cunoaşte un reviriment vizibil, iar acest lucru se datorează atitudinii pe care jucătorii o afişează atît pe teren, cît şi la antrenamente.

STEAUA. Răutatea pozitivă afişată de fotbalişti s-a reflectat şi în timpul şedinţelor tactice conduse de Laurenţiu Reghecampf. Conform surselor FANATIK.RO, doi dintre jucătorii Stelei s-au contrat dur la unul dintre antrenamente, iar conflictul a avut nevoie de intervenţia “greilor” pentru a se stinge.

“Se pune suflet inclusiv în şedinţele tactice. Există şi antipatii, ca în orice grup, dar motivul principal pentru care jucătorii se mai ceartă îl reprezintă intrările dure. Aşa s-a întîmplat şi între Dan Popescu, jucătorul venit de la ACS Poli, şi Adi Popa. Popescu a intrat mai dur la mijlocaşul dreapta, iar de aici au început contrele şi înjuriile între cei doi”, au precizat sursele autorizate FANATIK.RO.

Pitilii şi Bourceanu, atac la Popescu

STEAUA. Conflictul dintre cei doi jucători a fost alimentat şi de intervenţia promptă şi dură a celor doi “grei” din vestiar, căpitanul Mihai Pintilii şi Alex Bourceanu. Cei doi au au ajuns imediat la locul în care s-a petrecut faza care a alimentat evenimentul.

Dar nu pentru a pune capăt conflictului, ci pentru a-l trage la răspundere pe jucătorul venit în această vară de pe malurile Begăi. “Bă, unde te crezi aici? Respectă-ţi colegii”, a fost reacţia celor doi fotbalişti care l-au convins pe Dan Popescu de faptul că este momentul să îşi ceară scuze faţă de Adi Popa.

“Totul s-a rezolvat după ce jucătorul venit de la Poli şi-a cerut scuze, dar şi după intervenţia lui Mihai Stoica şi a lui Reghecampf”, au concluzionat sursele FANATIK.RO.

500.000 euro este cota lui Dan Popescu conform site-urilor de specialitate

2 milioane euro este valoarea de piaţă a lui Adi Popa

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×