STEAUA. Scandal pe bilete în vestiar: “NOI DE CE AM PLĂTIT?”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
21/07/2016, 12:17
STEAUA. Scandal pe bilete în vestiar: “NOI DE CE AM PLĂTIT?” GALERIE FOTO

STEAUA. O parte dintre jucătorii Stelei s-au enervat teribil după ce au aflat că trebuie să achite din buzunarul lor preţurile biletelor rezervate de ei pentru membrii familiilor, pentru partida cu Concordia Chiajna.

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a avut mult de lucru în această vară şi a încercat pe cît a fost posibil să îi facă pe fotbaliştii săi să se gîndească doar la perioada de pregătire din cele două cantonamente. Însă au existat şi momente tensionate, iar FANATIK.RO a aflat că o parte dintre elevii antrenorului vicecampionior s-au enervat teribil pe conducerea Stelei. Motivul? În Olanda, fotbaliştilor li s-a transmis că aceia care doresc să îşi rezerve bilete la finala împotriva Concordiei Chiajna trebuie să le plătească din buzunarul personal.

Nu se poate aşa ceva! Cei de la Chiajna au primit şi cîte patru bilete gratis de jucător, de la conducere, pentru familii, iar la Steaua pînă şi juniorii care au solicitat bilete au fost puşi să plătească din buzunarul lor. Biletele s-au ridicat în ziua meciului de la hotelul unde echipa a fost cazată.

Pe plic era scris numărul biletelor solicitate de jucătorul respectiv şi preţul pe care fotbalistul îl plătise. Iar pe bilet se putea putea vedea clar că scrie 0 lei”,  a dezvăluit o sursă din anturajul roş-albaştrilor pentru FANATIK.RO.

 “Am primit gratis bilete de la LPF”

FANATIK.RO a aflat că şefii de la LPF au dat către ambele conduceri ale cluburilor Steaua şi Concordia bilete gratis pentru finala Cupei Ligii. Contactat telefonic, Cristi Tănase, preşedintele grupării ilfovenilor, ne-a dezvăluit. “Nu mă interesează cum s-au dat biletele la jucătorii Stelei, deoarece eu vă pot vorbi doar despre jucătorii mei. Puteţi să discutaţi chiar şi cu băieţii şi veţi afla că ei au primit de la noi bilete gratis pentru familii. Cei de la LPF ne-au dat un număr important de bilete gratis. Cum era să le cerem bani la jucători dacă noi le-am primit gratis?”, a spus Tănase.

Argăseală nu a răspuns la telefon

STEAUA. Contactat pentru a se i se cere o explicaţie oficială în legătură cu problemele biletelor date către jucători pe bani Valeriu Argăseală, preşedintele vicecampionilor, nu a răspuns apelurilor reptate făcute FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×