Fotbal intern

STEAUA. Lovitură după lovitură! Scandal şi pentru actuala siglă

STEAUA. În plin război cu Armata pentru vechea siglă, roş-albaştrii trebuie să îşi ferească în aceste zile spatele şi în conflictul pentru noua stemă. Ştefan Gorgorin, managerul...
26.04.2015 | 00:08
STEAUA Lovitura dupa lovitura Scandal si pentru actuala sigla
ADVERTISEMENT

STEAUA. În plin război cu Armata pentru vechea siglă, roş-albaştrii trebuie să îşi ferească în aceste zile spatele şi în conflictul pentru noua stemă. Ştefan Gorgorin, managerul formaţiei Venus, a declarat pentru FANATIK.RO că în cel mai scurt timp Steaua şi conducerea echipei pe care o reprezintă în liga a IV-a se vor prezenta la OSIM, unde se vor judeca pentru sigla pe care roş-albaştrii o folosesc acum: steaua galbenă în opt colţuri.

STEAUA. Campionii nu au linişte sub nici o formă în ultimul timp. După problemele din cadrul echipei faţă de situaţia contractuală a lui Costel Gâlcă, Gigi Becali are pe cap şi litigiul pentru vechea siglă, pe care în cursul zilei de vineri a pierdut-o defintiv în favoarea celor de la Clubul Sportiv Steaua. Însă lucrurile se pot complica şi mai tare pentru clubul din Ghencea, după ce formaţia Venus, din Liga a IV-a, a contestat la OSIM dreptul de folosinţă al roş-albaştrilor pentru noua siglă pe care Steaua o poartă acum pe tricouri. Oficialii clubului Venus Bucureşti au contactat deja o echipă de avocatură, iar acum aşteaptă să vadă ce decizie se va lua la OSIM, după ce contestaţia lor va fi analizată.

ADVERTISEMENT

“Nu au voie să folosească sigla”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Ştefan Gorgorin, managerul formaţiei Venus, a mărturisit că nu i se pare normal ca Steaua să folosească noua siglă deoarece oficialii echipei sale au înregistrat emblema respectivă în urmă cu doi ani la OSIM. Acesta e convins că va avea cîştig de cauză.

Am tot sperat că această situaţie se va rezolva pe cale amiabilă, însă nimeni de la Steaua nu ne-a căutat să ne aşezăm la masă şi să găsim o soluţie. Echipa lui Gigi Becali nu are sub nici o formă dreptul să folosească actuala siglă, deoarece este asemănătoare cu a noastră, iar noi am înregistrat la OSIM, încă de acum doi ani, sigla respectivă. Am înţeles de la colegii mei că ambele conduceri vor fi convocate la OSIM pentru a se studia documentele şi a se lua o decizie. După părerea mea, Stelei nu are cum să i se dea niciodată dreptate. Noi nu dorim să ajungem să ne luptăm cu ei ani la rînd prin tribunale. Însă, ne vom consulta cu avocaţii şi vom stabili ulterior ce paşi trebuie să urmăm după ce vom afla decizia celor de la OSIM. Eu ştiu că Venus este acum o echipă mică, care activează în Liga a-IV-a, dar legea este lege pentru toată lumea”, a încheiat Gogorin.

ADVERTISEMENT

8 campionate a cîştigat Venus Bucureşti în România în perioada interbelică