Carousel hot news

Campioana dă un jucător la o rivală! Negocieri BOMBĂ!

Steaua nu ştie cum să mai scape de Mihai Costea. Adus de Gigi Becali în Ghencea, atacantul nu a fost însă şi pe placul antrenorilor. Reghecampf şi Gâlcă nici nu au vrut să audă de el, iar...
01.08.2014 | 10:01
Campioana dă un jucător la o rivală! Negocieri BOMBĂ!

Steaua nu ştie cum să mai scape de Mihai Costea. Adus de Gigi Becali în Ghencea, atacantul nu a fost însă şi pe placul antrenorilor. Reghecampf şi Gâlcă nici nu au vrut să audă de el, iar amîndoi l-au declarat transferabil. El poate ajunge în aceste zile la Rapid, Steaua fiind gata să renunţe la el.  

Venirea lui Valerii Moraru în Giuleşti a dinamitat transferurile, nu mai puţin de zece jucători fiind testaţi de Ionel Ganea în ultima perioadă. Pe lîngă fotbaliştii aduşi în probe, sau deja acontaţi, noua conducere pregăteşte cel mai important transfer al verii: achiziţionarea lui Mihai Costea. Exclus din lot la mijlocul lui 2013 de către Gigi Becali, atacantul de 26 de ani poate să îşi relanseze cariera în Giuleşti.

Costea şi-a dat acceptul

Oficialii celor două cluburi au avut primele negocieri. Important este faptul că şi Mihai Costea şi-a dat acordul să evolueze cel puţin un sezon la rivala Stelei. “Ar fi o mutare perfectă pentru mine, jucătorii renasc în Giuleşti. Important e ca cele două cluburi să ajungă la un acord, iar eu în secunda doi sînt la Rapid”, este confesiunea făcută de jucătorul Stelei către oficialii Rapidului.

Salariu peste plafonul echipei

Transferul lui Mihai Costea îi obligă pe conducătorii Rapidului să renunţe la plafonul salarial, de 3000 de euro, urmînd ca jucătorului să îi fie propus un venit lunar cu 2.000 de euro peste limita maximă stabilită de Valerii Moraru, iar Steaua să îi mai asigure o parte din salariul actual, de 12.000 euro. “Costea reprezintă un jucător cu o valoare certă, confirmată de evoluţiile sale. Sperăm să îl transferăm la Rapid şi el să fi înţeles că acest club poate să îi readucă gloria, iar el pe a noastră. Toţi pot cîştiga din afacerea asta, inclusiv Steaua”, au afirmat, pentru FANATIK.RO, surse din cadrul echipei feroviare.

Totul depinde doar de Becali!

Chiar dacă toate părţile implicate şi-au dat acordul, pentru perfectarea mutării mai este nevoie şi de acordul lui Gigi Becali.  “Argăseală speră să îl convingă  să-l lase la Rapid. Acolo va juca titular, iar Becali va putea recupera cel puţin o parte din suma investită în el, de 1, 3 milioane euro”, au mai spus surse din Ghencea pentru FANATIK.RO. 

116 partide şi 23 de goluri a bifat Mihai Costea în primul eşalon fotbalistic

costea_00691300

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri