STEAUA. Se anunţă noi transferuri: “Aducem jucători de viitor!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
01/08/2016, 11:35
STEAUA. Se anunţă noi transferuri: “Aducem jucători de viitor!” GALERIE FOTO

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul vicecampioanei României, a vorbit despre meciul cu Viitorul, dar nu a uitat nici de manşa a doua a întîlnirii cu Sparta Praga, partidă ce va avea loc în turul al treilea din preliminariile Ligii Campionilor.

“Nu vreau să pierd nici un meci din campionat, dar aseară am încercat să menajez cîţiva jucători. Am vrut să le dăm 45 de minute unor jucători, dar a fost riscant. Avem o echipă tînără, o formăm de la meci la meci. E o echipă îmcă fără omogenitate, trebuie să jucăm cu grijă şi să nu facem greşeli. A fost un meci frumos. Ştiam că cei de la Viitorul vor avea o ambiţie foarte mare şi că vin după un meci dificil. Noi ne-am dorit să nu avem jucători accidentaţi. Ne-am dorit să cîştigăm meciul fără prea mult efort. Este greu să joci pe căldură. Le dau dreptate celor care au contestat asta, dar nu ţine numai de noi. Este vorba de programul de televizare. Este greu să joci la 40 de grade, dar nu avem ce face. Asta este. Este foarte periculos să joci la 0-0 cu Sparta. Orice rezultat pozitiv este important. O să jucăm la fel cum am făcut-o la Praga. Trebuie să reuşim să înscriem un gol. Cred că o să fie foarte dificil să aducem jucători de la Sparta Praga”, a spus tehnicianul Stelei.

STEAUA. Acesta nu a uitat nici să comenteze în legătură cu situaţia lui Jugurtha Hamroun, fotbalist de la care are pretenţii la meciul cu Sparta Praga. Hamroun este un jucător foarte bun şi avea nevoie de 90 de minute ca să îşi intre în ritm. A avut acel incident. O să plătească o amendă, dar nu iau nici o măsură. A avut o reacţie pozitivă, a alergat foarte mult, dar nu a avut realizări mari. Sper să aibă la meciul cu Sparta Praga. Nu putem să renunţăm la jucători de valoare foarte uşor. El trebuie să joace fotbal şi să nu asculte ceea ce spun cei din tribună. Nu este normal să ai parte de un astfel de eveniment. Jucătorii trebuie să joace. Trebuie să înveţe din greşeli şi să respecte regulamentul”, a adăugat Reghecampf.

STEAUA. Reghe a anunţat că Bogdan Mitrea, noul fundaş al Stelei, va intra în programul echipei începînd cu această săptămînă şi a dezvăluit că nu există nici o şansă ca Claudiu Keşeru să ajungă la Steaua. L-am adus pe Mitrea care va avea drept de joc începînd cu astăzi. Încercăm să aducem jucători care ne pot ajuta pe viitor. Keşeru nu intră în planurile mele.

Eu mi-aş dori ca toate echipele să treacă mai desparte în cupele europene, dar o să fie greu. Nici o echipă nu este calificată. Toate meciurile internaţionale sînt foarte dificile”, a încheiat Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×