STEAUA. Se DESTRAMĂ! Reghe a anunţat următoarele DOUĂ plecări!

STEAUA. Venirile lui William de Amorim şi Fernando Boldrin a lăsat loc de interpretări, presa speculînd în repetate rînduri că urmează să mai plece minim un jucător, cel vehiculat fiind Niculae Stanciu.

STEAUA. Antrenorul vicecampioanei, Laurenţiu Reghecampf, a confirmat informaţiile obţinute pe surse şi a declarat că există posibilitatea ca atît Nicuşor Stanciu, cît şi Adi Popa să plece de la Steaua. - vezi detalii de ultimă oră cu oferta venită pe adresa lui Adi Popa. Click AICI. 

"Există posibilitatea să plece un Stanciu, un Popa, un Hamroun. M-aş bucura ca şi Stanciu, şi Popa să ajungă la un nivel ridicat, peste cel al Stelei. Acesta este nivelul nostru acum", a declarat Reghecampf.

Steaua îi vrea pe Ivan şi Alibec

STEAUA. În ciuda înfrîngerii usturătoare cu Manchester City, Gigi Becali pare dispus să continuie să cumpere cei mai buni jucători tineri din Liga 1. Însă transferurile par imposibil de realizat în momentul de faţă din cauza preţului exorbitant cerut de patronii echipelor.

"Cum poţi să ceri 2-3-4 milioane de euro pe Alibec? Nu ştiu cît au cerut, dar cam asta e suma. Pe Ivan au cerut 2,5 milioane sau 3 milioane euro. Cum poţi să ceri banii aceştia? Ei cer, e normal, dar nu pot să îi bag mîna în buzunar patronului ca să iau banii aceştia", a declarat Reghecampf.